Tendinţele în materie de costume de baie cu care vei face furori pe plajă. Ce se poartă vara asta

.

Creatorii de modă au dezvăluit care sunt cele mai recente tendințe în materie de costume de baie. De la revenirea esteticii cochete și evoluția minimalismului anilor ’90, până la inovațiile în forme și culori inspirate din natură. De la modele îndrăznețe, la culori naturale și de la siluete sculptate, la printuri vesele, este clar că moda de plajă a intrat într-o eră a diversității și a expresiei personale.

Care sunt tendinţele în materie de costume de baie pentru vara 2024

De la accesorii strălucitoare încorporate și tehnologie de modelare invizibilă, până la explozia esteticii virale ultra-feminine, descoperă care sunt tendinţele din vara lui 2024, direct de la creatorii de modă.

Costume de baie Coquette

Moda Coquette – adică obsesia pentru estetica ultra-feminină este pretutindeni! De la piese vestimentare, până la elemente de decor, fenomenul Coquette va continua fără îndoială, şi în vara aceasta. Pregăteşte-te să vezi pe plajă foarte multe fundiţe, costume de baie roz pastel cu volane şi pliuri din abudenţă.

Costume de baie întregi

Costumele de baie întregi sunt clasice, dar graţiei efectului Pamela Anderson ele intră din nou în lumina reflectoarelor. Această alegere pentru plajă este un element de bază atemporal, elegant, care este încă sexy.

Costume cu accesorii strălucitoare

Bijuteriile sunt întotdeauna un must have, motiv pentru care costumele de baie cu accesorii strălucitoare reprezintă alegerea ideală pentru a face ravagii pe plajă sau la piscină, deoarece sclipirea și glamourul sunt deja încorporate. Costumele de baie cu lanţuri atașate în jurul taliei sau alte bijuterii strălucitoare, te vor face să străluceşti în soare, fără să mai fii nevoită să porţi brăţări, inele sau cercei pentru un touch modern şi cool.

Costume de baie cu minimalismul anilor 90

Formele minimaliste, liniile drepte şi culorile solide fac parte din clasicul modei, astfel că minimalismul anilor 90 în design-ul costumelor de baie va transforma alegerea vestimentară pentru plajă sau piscină, într-un outfit îndrăzneţ, care va atrage atenţia tuturor.

Slipul cu talie înaltă şi decupaj îndrăzneț va fi mereu în trend, dar anul acesta, în special, va exista o mare cerere pentru design-ul acesta, dat fiind că alegerea aceasta avantajează toate tipurile de corp.

Citeşte şi: Plănuiești o vacanță la plajă de sărbători? Recomandarea dermatologilor:„Greșelile se decontează pe pielea noastră”

Citeşte şi: Țări în care plaja topless este strict interzisă. Ce pedepse riști!

Costume de baie modelatoare

Până nu demult, costumele de baie nu au fost niciodată o alegere pentru femeile care se simţeau nesigure pe aspectul lor fizic. Dar datorită costumelor de baie modelatoare, orice reprezentantă a sexului frumos se poate simţi ca o zeiţă pe plajă.

Mai multe branduri se concentrează pe elemente de modelare corporală care pot fi incorporate invizibil într-un costum de baie cu ajutorul țesăturilor de compresie și a design-ului. Aceste elemente oferă suport necesar, plus efecte de sculptare care modelează perfect orice siluetă.

Costume de baie în culori naturale

Costumele de baie strălucitoare şi în culori neon erau opţiunea ideală în anii 2010, dar nu şi acum, în 2024. Anul acesta, tendinţa este spre culori naturale precum, verde, maro și tonuri neutre. Mediul cu apă, nisip şi frunze tropicale vor încadra perfect alegerea vestimentară în culori mai subtile.

Costume de baie cu printuri

Pentru cei care nu preferă o estetică subtilă, maximalismul este şi el în trend din nou, iar printurile distractive nu fac excepție. Fie că te afli pe plajă sau la piscină, un costum de baie cu un print îndrăzneț cu siguranță va ieși în evidență.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton