Tendințe de toamnă care te fac să arăți mai slabă

.

Hainele groase din sezonul rece te fac să arăți ceva mai plinuță, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Ai la îndemână câteva trucuri care te pot face să arăți mai slabă.
Jachetele prinse în talie se potrivesc oricui și dau impresia unei siluete mai subțiri, pentru că scot în evidență cea mai subțire parte a corpului.
În sezonul acesta nu trebuie să îți lipsească din garderobă bluza neagră transparentă. O poți purta pe sub un maieu negru, mai ales atunci când ieși în oraș, pentru că îți va subția brațele.
Poartă o fustă în formă de A cu o jachetă scurtă și vei vedea cum vei părea cu câteva kilograme mai slabă.
Dacă vrei să pari mai slabă, evită eșarfele voluminoase și optează pentru cele care se înfășoară de câteva ori în jurul gâtului, iar marginile îți rămân atârnate în față.
Dacă nu ai picioare lungi, poartă ciorapii și botinele în aceeași culoare. Astfel, nu vei tăia linia picioarelor și vei părea mai înaltă.
Cardiganul este o piesă must-have în acest sezon. Prinde-l cu o curea într-o nuanță aprinsă în talie, pentru a subția acea zonă.
Poartă o singură culoare din cap până în picioare. Toamna aceasta, griul este nuanța vedetă, dar poți alege orice altă culoare.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton