Stilul marinăresc, trendul care a cucerit vedetele din întreaga lume. Inspiră-te de la Paris Hilton, Gigi Hadid sau Victoria Beckham!

.

Stilul marinăresc a fost de multă vreme favoritul modei, cu elementele de inspirație maritimă. Când vine vorba de moda celebrităților, ținutele de inspirație nautică au ieșit întotdeauna în evidență. Inspiră-te de la Miranda Kerr, Paris Hilton, Kristin Cavallari, Victoria Beckham sau Gigi Hadid, care au fost admirate pentru ținutele lor superbe.

Vedetele, cucerite de stilul marinăresc

Mai multe vedete din întreaga lume au ales să adopte stilul marinăresc, care se potrivește de minune în fiecare sezon. Fie că ești la plajă, la o plimbare sau la birou, piesele vestimentare ale acestui trend te vor face să arăți perfect.

Juana Acosta a reinvestat stilul marinăresc cu un look de excepție în timp ce se afla în Malaga, Spania, în anul 2021. Protagonista din „Perfect Strangers” a furat toată atenția cu o ținută în stil marinarăresc care i s-a potrivit de minune.

Modelul argentinian Valeria Mazza a arătat uimitor, la plajă, unde a apărut într-un costum de baie cu dungi, care a amintit de stilul marinăresc.

Isla Fisher a fost văzută și ea într-o bluză cu mâneci lungi, în dungi orizontale, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pnataloni albi, în timp ce se afla la plimbare cu familia ei.

Amanda Holden a făcut furori pe străzile din Londra cu ținuta ei marinărească. Aceasta a ales o bluză albă cu dungi bleumarin, o fustă de blugi cu nasturi în față și o geacă neagră de piele.

Citește și: Eva Longoria și Cara Delevingne, apariții spectaculoase la Vogue World Paris. Selma Blair, fără baston pe covorul roșu

Citește și: Jennifer Lopez și fiica Monicăi Bellucci, apariții fresh la Paris Fashion Week. Kylie Jenner a întors toate capetele la show-ul Schiaparelli

Coregraful neo-zeelandez Parris Goebel a adoptat o stilul de marinar în anul 2020, când a apărut la prezentarea de modă Michael Kors din timpul New York Fashion Week.

Kristin Cavallari a purtat rochie blazer Milano alb cu negru pe care a accesorizat-o cu o pălărie de marinar, în timp ce părăsea studiourile NBC din New York.

Paris Hilton și Victoria Beckham, printre celebritățile care au adoptat acest stil

Vedeta britanică Katie Price a ales și ea un costum de baie marinăresc în timpul unei vecanțe petrecute în Thailanda.

Și Paris Hilton a adoptat acest stil. Moștenitoarea imperiului Hilton a apărut într-un costum de marinar sexy, în timp ce a participat la o petrecere privată în Beverly Hills.

Pixie Lott a fost văzută la un eveniment Dolce&Gabbana organizat în Beverly Hills în urmă cu ceva timp. Artista britanică și-a expus silueta într-un costum de marinar și pantofi în același stil.

Victoria Beckham este și ea adepta acestui stil. Designerul a apărut în public într-o rochie cu imprimeu alb și albastru Graphic Art Deco, în timp ce se afla într-o vizită la New York.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea Chanel din cadrul Paris Fashion Week. Naomi Campbell a întors toate privirile

Citește și: 9 tendințe în modă pentru vara anului 2024. Ce să porți pentru a fi sigură că ai o prezență fresh

Și Gigi Hadid a arătat spectaculos în timpul unei ședinte foto pentru Tommy Hilfiger. Modelul a purtat un trenci lung albastru peste un pulover cu dungi albastre și albe, pantaloni albi cu talie înaltă și botine negre.

Se pare că și Jessica Alba este adpta stilului marinăresc. Îndrăgita actriță a mers la o întâlnire îmbrăcată într-o bluză albă cu dungi bleumarin și o pereche de pantaloni portocalii, precum și un blazer bleumarin.

Miranda Kerr s-a alăturat celebrităților care au adoptat acest trend. Fotomodelul australian a ales să combine un top nautic cu dungi cu tocuri cu imprimeu leopard și o pereche de pantaloni albi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu vedete îmbrăcate în ținute în stil marinăresc

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton