Semne că este cazul să îți înlocuiești sutienul

.

Hainele nu au o dată de expirare, câtă vreme nu îți sunt prea mari sau prea mici, dar un sutien nu ar trebui purtat mai mult de un an, potrivit specialiștilor. Vezi care sunt semnele care îți spun că nu mai poți purta un sutien.
În momentul în care te îngrași sau slăbești câteva kilograme, trebuie să îți schimbi sutienul. Atunci când îți este prea larg sau prea strâmt, nu îți mai asigură suportul necesar.

Ai sutienul de mulți ani

Sutienul are o dată de expirare. Ideal este să nu îl porți mai mult de un an, iar după trei ani, trebuie să știi că nu îți mai este de niciun ajutor. Este ca și cum nu ai purta unul!

Bretelele îți cad de pe umăr

Dacă bretelele de la sutien continuă să cadă de pe umeri și nu le poți regla, înseamnă că sutienul tău este uzat și ai nevoie de unul nou.

Sârma de la sutien a ieșit

Nu crede că dacă bagi la loc sârma de la sutien, ai rezolvat problema. Sutienul nu îți va mai oferi același suport și înseamnă că ai nevoie de unul nou.

Cupa și-a schimbat forma

Dacă sutienul nu mai are cupele perfecte, ca atunci când era nou, înseamnă că fie materialul s-a lăsat, fie ai slăbit și ai nevoie de o nouă mărime.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton