Salopeta – îndrăzneşte să o porţi!

.

Renunţă la căutarea bluzei care merge cu fusta. Alege salopeta!
Ceva mare, foarte larg şi albastru nu sunt chiar cuvintele pe care cineva le-ar folosi să descrie ultima tendinţă în materie de modă, dar când articolul vestimentar se numeşte salopetă, totul este permis.
Pe această idee se bazează şi designerii, precum Stella McCartney, Roberto Cavalli, Armani şi Valentino, care propun salopete din mătase, organza şi jerseuri subţiri, cu imprimeuri florale, în culori pastelate sau cu detalii retro.
Cu trecerea anilor, ea a devenit un „must have“ al oricărei garderobe, deoarece reuşeşte să combine moda cu sentimentul de confort, fiind potrivită pentru orice anotimp şi pentru orice persoană

Cum şi unde să porţi salopeta

Foloseşte-o cu multă îndrăzneală în aproape orice moment al zilei. Pentru o ţinută office, alege o salopetă croită „pe corp“, pe care să o porţi cu un sacou lejer sau un bolerou croşetat, la care accesorizezi o broşă vintage.
În zilele de weekend, poartă o salopetă scurtă sau trei sferturi, din denim ori bumbac, pe care o accesorizezi cu sandale cu platformă, geantă supradimensionată şi pălărie cu boruri largi.
La ocaziile speciale, salopeta este o alternativă foarte bună la rochiile incomode. Materialele preţioase sunt cele mai potrivite; mătasea, satinul sau şifonul conferă salopetei tale eleganţa unei rochii sofisticate.
Croiala pe care o alegi trebuie să fie lejeră pentru o siluetă longilina, iar accentul cade pe accesoriile glamour, coliere masive, ochelari de soare, iar sandalele cu toc înalt şi plicurile XXL sunt absolut obligatorii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton