Rochia roşie, vedetă la Globurile de Aur

.
Roşul, o culoare considerată riscantă pentru că vedetele se pot confunda cu fundalul covorului de la intrarea la ceremonie, a fost vedeta ţinutelor la Globurile de Aur.

Catherine Zeta Jones a condimentat atmosfera de pe covorul roşu cu apariţia ei, care părea a fi coborâtă din filmele cu Clark Gable. Fermecătoarea rochie, semnată Angel Sanchez, nu numai că i-a scos în prim plan silueta desăvârşită, ci i-a accentuat şi culoarea delicată a pielii.

Catherine-Zeta-Jones-rochie-globurile-de-aur

Ca o adevărată divă a arătat Heidi Klum în ţinuta Versace pe covorul roşu de la Globurile de Aur. Corsetul combinat cu drapajul sofisticat şi cu o trenă lungă, la care s-au adăugat bijuteriile subtile şi sandalele fine i-au asigurat fostului manechin un loc printre cele mai bine îmbrăcate vedete.

Heidi-Klum-rochie-globurile-de-aur

Allison Williams a purtat o rochie cu paiete, fără bretele, creată de Armani Prive, însă în ciuda aspectului impecabil, criticii au considerat că un altfel de coafură ar fi pus-o şi mai bine în evidenţă.

Allison-Williams-rochie-globurile-de-aur

La cei 70 de ani pe care îi are, Helen Mirren demonstrează că rafinamentul şi graţia nu au vârstă. Creaţia roşie Dolce & Gabbana, la care a asortat bijuterii Chopard, a fost alegerea perfectă pentru actriţă.

Helen-Mirren-rochie-globurile-de-aur

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton