Rihanna, prima apariție la un show de modă după ce a născut. Ținuta spectaculoasă cu care a venit la Paris Fashion Week

.

La show-ul de modă de la Paris Fashion Week al casei Christian Dior pentru sezonul primăvară – vară 2024, care a avut loc luni, 22 ianuarie, au participat mai multe celebrități care au sosit purtând unele dintre cele mai frumoase ținute. Printre acestea s-a aflat și Rihanna, care nu a mai fost văzută la niciun eveniment de acest fel de când a născut.

Artista în vârstă de 35 de ani a apărut purtând o jachetă elegantă cu curea și un costum cu fustă midi ce prezenta un imprimeu jacquard. Casa de modă franceză a postat look-ul Rihannei pe Instagram și a precizat că sosirea acesteia la show a creat o adevărată „frenezie”.

Rihanna, apariție stilată la Paris Fashion Week

Rihanna a făcut furori cu ținuta sa de la show-ul Dior din cadrul Paris Fashion Week. Celebra cântăreață și femeie de afaceri a îmbrăcat o jachetă căptușită și o fustă stil creion asortată.

Rihanna și-a accesorizat ținuta spectaculoasă cu o șapcă și mănuși de piele negre, o pereche de tocuri albe și un colier de diamante.

Pe lângă ținuta ei neobișnuită, artista a reușit să atragă toate privirile cu geanta Dior din piele lăcuită, în valoare de 6.000 de euro.

Rihanna și partenerul ei, A$AP Rocky, au sosit duminică seara la Paris cu cei doi copii ai lor. Vedeta a fost văzută ținându-l în brațe pe RZA (18 luni), în timp ce mezinul familiei, Riot Rose (6 luni) era purtat de tatăl său, potrivit Daily Mail.

Citește și: Apariție șocantă pe covorul roșu la Premiile Emmy. Cum s-au îmbrăcat cele mai cunoscute vedete / Galerie foto

Citește și: Heidi Klum, strălucitoare la petrecerea Walt Disney de după gala premiilor Emmy. Cele mai frumoase ținute ale vedetelor

Citește și: Împrospătează-ți stilul vestimentar cu aceste 8 combinații de culori! Galerie foto

Citește și: Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

Vedete la show-ul Dior din Paris

La spectacolul Dior din cadrul Paris Fashion Week au mai participat vedete precum Natalie Portman, Anya Taylor-Joy și Elizabeth Debicki.

Portman (27 ani) a arătat spectaculos într-o rochie neagră cu franjuri peste care a pus un sacou negru elegant. Aceasta și-a completat look-ul cu cizme negre, în timp ce părul și l-a lăsat liber.

Pe de altă parte, vedeta din serialul „The Crown”, în vârstă de 33 de ani, și-a arătat simțul sofisticat al stilului cu o cămașă albă lăsată pe umăr și o pereche de pantaloni în aceeași culoare, la care a adăugat o pereche de pantofi negri fără toc.

Actrița Glenn Close a fost și ea prezentă la show-ul de modă, alegând să poarte la acest eveniment un costum bej elegant.

Actrița Anya Teylor-Joy a făcut furori la show-ul din cadrul Paris Fashion Week, unde a apărut într-o rochie roșie din dantelă, cu bretele subțiri.

Rihanna s-a bucurat de întâlnirea cu Natalie Portman la eveniment, cele două afirmând că își doreau de mult timp să se cunoască. Actrița s-a declarat o fană a Rihannei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week și ținuta cu care Rihanna a atras toate privirile

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton