Reguli vestimentare pe care le poti incalca daca esti plinuta

.
Sigur ai auzit și tu că femeile plinuțe nu pot purta dungi, imprimeuri sau blugi skinny. Pentru că a venit primăvara și nu vrem să ratezi nicio ocazie de a arăta bine, ne-am gândit să îți spunem ce reguli vestimentare poți încălca dacă ești plinuță.

Când îți alegi ținuta, cel mai important este să ții cont de ce ți se potrivește, nu de tendințe. Încearcă să nu urmezi cu strictețe ce îți spun alții, ci probează, experimentează și vezi ce îți vine bine.

Imprimeurile nu te îngrașă

Este adevărat că imprimeurile mici îți pot adăuga câteva kilograme, dar nu înseamnă că trebuie să le eviți pe toate. Cel mai important este să ți potrivească modelul, iar restul vine de la sine. Dacă vrei o alegere sigură, optează pentru hainele cu imprimeu pe fundal închis la culoare.

Nu evita accesoriile mari

Colierele statement îți pot schimba total o ținută, așa că nu ai niciun motiv să le eviți. Poate nu știai, dar bijuteriile delicate te dezavantajează, pentru că scot în evidență faptul că ai câteva kilograme în plus.

Poartă cu încredere dungi!

Dungile sunt foarte chic, iar dacă le eviți, pierzi toată distracția! Important este să găsești lățimea potrivită, care să nu te dezavantajeze.

Alege rochii mulate!

Nu îți fie teamă să îți expui formele, doar pentru că ai câteva kilograme în plus. Alege rochii mulate, expune un pic de piele, îndrăznește să fii sexy și vei vedea cât de bine îți stă!

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton