Primul show de modă al lui Pharell Williams pentru casa Louis Vuitton. Beyonce, Rihanna și Zendaya, printre vedetele prezente

.

Mai multe vedete s-au aflat în primul rând la prezentarea celei mai noi colecții Louis Vuitton, unde Pharell Williams și-a făcut debutul ca director de creație al casei de modă.

Celebritățile au mers pentru a-l susține pe celebrul artist, la show-ul care a avut loc la Paris. Nu mai puțin de 74 de look-uri au fost prezentate la cea mai nouă prezentare a cunoscutei case de modă.

Vedete la prezentarea de modă a casei Louis Vuitton

Mai mulți prieteni celebri din lumea vedetelor, dar și a modei, au călătorit la Paris pentru a-l vedea și susține pe Pharell Williams. Printre aceștia s-au numărat Beyonce, Jay-Z, Zendaya și Rihanna.

Beyonce a purtat un costum galben monocromatic pe care l-a accesorizat cu o geantă Luis Vuitton, precum și cu o pereche de ochelari de soare. Artista în vârstă de 41 de ani a făcut un ocol de la etapa europeană a turneului ei „Renaissance” pentru a vedea show-ul exclusivist.

Jay-Z s-a coordonat cu aspectul soției sale, purtând un costum din trei piese, cu jacheta peste umeri. Costumul a prezentat imprimeul inspirat de camuflaj care a dominat show-ul de pe podium.

O altă vedetă care a mers la Paris pentru a-l susține pe Pharell Williams a fost Zendaya. Actrița a făcut furori cu ținuta sa formată dintr-o cămașă cu guler și pantaloni evazați. Artista, în vârstă de 26 de ani, a fost numită de curând drept ambasador al casei Louis Vuitton și fața iconicei genți Capucines.

Citește și: Cum se poartă cămașa albă? Propuneri de ținute care au în comun cămașa albă

Citește și: Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile. Cum au arătat la nunta lor mai multe celebrități

De la prezentarea de modă nu a lipsit nici Jared Leto, care a combinat o haină albă cu părul său colorat în nuanțe de albastru. Actorul (51 ani) a pozat pentru fotografi pe un scuter electric înainte de începerea spectacolului.

Kim Kardashian a păstrat un aspect confortabil și casual la acest show de modă. Vedeta de televiziune a purtat o bustieră și o pereche de colanți cu imprimeu de camuflaj, ce a fost introdus în colecția de primăvară 2024 a casei Louis Vuitton.

Rihanna, apariție spectaculoasă la show-ul de modă

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, au fost vedetele care au atras privirile încă din momentul în care au apărut la mult așteptatul show de modă.

Artista în vârstă de 35 de ani, care este însărcinată pentru a doua oară, și-a expus burta de gravidă într-un costum uluitor.

La eveniment, cântăreața a purtat o salopetă din denim cu un top asortat, în noul imprimeu inspirat de camuflaj văzut pe podium.

Citește și: Cât costă sandalele roșii, făcute în România, de care vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit

Citește și: Festival de Film sau show de modă? Heidi Klum și Eva Longoria au făcut spectacol la Cannes 2023

Rihanna a ales să își lase burta de gravidă la vedere și și-a coordonat look-ul cu ținuta partenerului ei.

Costumația aleasă de rapper pentru show-ul casei de modă prezenta broderii cu logo-ul Louis Vuitton.

Rihanna și iubitul ei și-au obișnuit admiratorii cu ținute asortate la evenimentele publice.

Alte vedete care au participat la prezentarea de modă au mai fost Naomi Campbell, Maluma și Kelly Rowland.

La începutul acestui an, Pharell Williams a fost numit director de creație pentru bărbați al celebrei case de modă. Poziția i-a aparținut în trecut lui Virgil Abloh, care a decedat în anul 2021.

Pharell Williams este un vizionar al cărui univers creativ se extinde de la muzică la artă și la modă, devenind un exemplu global în ultimii 20 de ani. Modul în care depășește granițele din diferitele lumi pe care le explorează se aliniază cu statutul Louis Vuitton ca Casă Culturală, întărindu-i valorile de inovație, spirit de pionier și antreprenoriat”, au scris reprezentanții casei de modă pe Instagram, în luna februarie, potrivit People.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au arătat vedetele la prima prezentare a lui Pharell Williams pentru Louis Vuitton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton