Poze: Uite cum s-a îmbrăcat Andreea Marin pe covorul roşu. Îţi place ţinuta?

.

Frumoasă, elegantă și mai jovială ca oricând, Andreea Marin a fost cea mai savurată apariție a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, a cărui avanpremieră a avut loc în seara de joi, 14 februarie, la Palatul Parlamentului.
Vedeta de televiziune a fost premiată pentru activitatea sa socială, desfășurată prin intermediul proiectului său de mare anvergură, Școala Mamelor. Andreea Marin a apărut pe covorul roşu al evenimentului, în seara de Sf. Valentin, într-o superbă ţinută de seară formată dintr-o rochie neagră cu croială sirenă şi un sacou plin de paiete într-o culoare foarte frumoasă.

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au dezvoltat deja o tradiție de a iniția campanii de susținere a unor cauze umanitare cu impact social major. Anul acesta, un proiect aparte, derulat de Andreea Marin, le-a atras atenția organizatorilor: programul Școala Mamelor, derulat de Fundația Prețuiește Viața, o comunitate puternică a mamelor, care beneficiază de sprijinul specialiștilor pregătiți să le răspundă la orice întrebare de ordin medical sau legal. Școala Mamelor este un program național gratuit, care oferă servicii atât în centrele fizice din țară, cât și pe Internet, pe site-ul și forumul www.scoalamamelor.ro. „Suntem impresionați de activitatea celor implicați în acest proiect și de rezultatele notabile, astfel că ne face o deosebită onoare să ne arătăm admirația față de munca întregii echipe care stă în spatele acestui program, printr-un trofeu de excelență”, au transmis organizatorii, înainte de a o invita în scenă pe Andreea Marin, președintele fundației Prețuiește Viața.

Profitând de context – Ziua Îndrăgostiților și târgul de nunți – jurnaliștii au întrebat-o pe Andreea dacă se gândește deja la o nouă iubire. „E prea devreme să mă gândesc la asta, încă nu m-am desprins de trecut”, a fost răspunsul fostei soții a lui Ștefan Bănică.
andreea marin

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton