Cum porți cizmele peste genunchi. Inspiră-te de la vedete

.

Cizmele peste genunchi rămân în tendințe și în acest sezon, așa că asigură-te că îți întregești colecția de încălțăminte cu o pereche. Dacă ți se par greu de purtat, îți dăm noi câteva idei.
Cizmele peste genunchi se potrivesc cel mai bine fustele scurte, în formă de A, dar și cele mulate sau plisate sunt alegeri bune. Ai grijă, însă, să nu fie prea scurte, pentru că atunci vei căpăta un aer vulgar. La o astfel de ținută, nu purta niciodată decolteu. Optează, în schimb, pentru o bluză la baza gâtului și o jachetă.
Dacă ți-e teamă să le porți cu fuste, blugii skinny sau pantalonii scurți sunt la fel de potriviți.
Cizmele peste genunchi îți dau un aer sexy fără niciun pic de efort, așa că le poți purta cu rochii ceva mai largi, care nu îți pun silueta în valoare. Vei crea, astfel, un echilibru cu cizmele îndrăznețe.
Dacă cizmele peste genunchi sunt strâmte, poartă-le cu pantaloni în culori închise și mulate. Poți să adaugi volum și culoare în partea de sus.
Jachetele lungi sau trench-urile arată spectaculos cu cizmele peste genunchi, dacă le porți cu fuste sau pantaloni scurți. Ai grijă, însă, să păstrezi proporțiile: dacă apelezi pentru mulat în partea de jos, alege bluze ceva mai largi în partea de sus.
Vezi cum poartă vedetele cizmele peste genunchi.
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton