Pantalonul – o alegere cu stil a vedetelor la petrecerea Viva! 2016

.
De când au devenit populare pe covorul roșu rochiile dantelate, cu voal, cu tot felul de paiete, și neapărat cu lenjerie intimă la vedere, pantalonul a suferit o lovitură ”sub centură” la capitolul imagine. Foarte rar vedetele adoptau ținute în care să poarte un astfel de element vestimentar. Și totuși... croiul masculin începe să recâștige teren, fiind mai nou inclus de doamne și domnișoare în aparițiile lor la evenimente mondene.

la petrecerea Viva! 2016, eveniment care s-a desfășurat într-un loc superb, cu istorie, Palatul Mogoșoaia, destul de multe vedete au ales să poarte pantalon și sacou, inspirate de ținutele domnilor. Printre acestea se numără Diana Munteanu, Diana Enciu, Adelina Pestrițu sau prezentaorea Mihaela Călin.

Diana Munteanu a ales să poarte un costum crem, cu pantaloni perfect drepți, pe care i-a accesorizat cu o pereche de sandale aurii. Sacoul purtat pe umeri îi dă un aer chic ținutei.

1-diana munteanu

 

Diana Enciu a combinat o vestă cu fundă supradimensionată în culoarea piersicii cu o pereche de pantaloni evazați, spectaculoși, cu paiete-solz de pește – un accesoriu foarte în trend vara aceasta.

2-diana enciu

 

Mihaela Călin a ales o ținută all-black, formată dintr-un sacou simplu și un pantalon cu vipușcă argintie. Prezentatoarea a ales un accesoriu interesant: o cravată pe post de colier.

3-mihaela calin

 

Adelina Pestrițu a purtat la petrecerea Viva! 2016 un costum alb, cu pantalon evazat și o capă spectaculoasă.

4- adelina pestritu

Foto: Dan Borzan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton