Paltonul roşu, noua senzaţie a toamnei. Cum îl poartă vedetele

.
Roşul este culoarea pasiunii, dar şi a îndrăznelii şi a curajului de a ieşi în evidenţă, aşa că nu este mirare că paltonul în acestă nuanţă este noua senzaţie a toamnei. Vezi cum îl poartă vedetele de la Hollywood!

Rita Ora a reuşit să capteze atenţia fashionistelor cu outfitul ei îmbrăcat de curând pentru câteva întâlniri în New York. Paltonul roşu, uşor supradimensionat şi cu tăieturi îndrăzneţe, marcat în talie de un cordon, a fost perfect asortat cu accesorii negre, cizme înalte din catifea şi ochelari jucăuşi. Vibraţia nonşalantă a ţinuei a fost asigurată de fedora vişinie cu panglică roşie.

Rita-Ora-palton-rosu-tendinte

Alexandra Golovanoff a dovedit încă o dată că şicul franţuzoaicelor este unul irezistibil. Pentru prezentarea “Christian Dior” de la Săptămâna Modei de la Paris, vedeta a ales un palton roşu, pe care l-a combinat ghiduş cu o poşetă colorată, dar şi cu un batic cu buline, în stil gipsy. În acelaşi ton şi-a ales şi cămaşa, iar întregul ansamblu a stârnit murmure de admiraţie.

Alexandra-Golovanoff-palton-rosu-tendinte

O siluetă feminină, un gust antrenat şi multă cutezanţă în mixarea pieselor diferite la prima vedere sunt câteva atuuri în materie de fashion ale actriţei Amber Heard, logodnica lui Johnny Depp. Pentru o apariţie de senzaţie pe covorul roşu la un eveniment monden, actriţa a mizat pe o rochie albă, mulată, cu un imprimeu negru, la care a adăugat sandale şi o haină roşie, oversize. Să mai mai spunem faptul că toţi criticii de modă au fost unanimi în aprecieri?

Amber-Heard-palton-rosu-tendinte

Actriţa Claire Danes a dovedit că un outfit ton pe ton poate fi extrem de elegant, atunci când este ales cu gust. Rochia şi pantofii în aceeaşi nuanţă au fost asociate cu o haină pe linia corpului, la care admirăm tăietura clasică, dar şi mâneci treisferturi deosebit de rafinate.

Claire-Danes-palton-rosu-tendinte

O mare iubitoare a culorilor tari în materie de paltoane este Ducesa de Cambridge. Kate Middleton a făcut o pasiune pentru haina ei roşie marca Armani, pe care a purtat-o cu mult stil în diverse ocazii.

Kate-Middleton-palton-rosu-tendinte

Paltonul roşu al actriţei LeeLee Sobieski a stârnit valuri de admiraţie la Săptămâna Modei de la Paris, unde a fost etichetată printre cele mai elegante prezenţe feminine. Outfitul a ieşit în evidenţă nu numai graţie paletei coloristice a haine, ci şi datorită accestoriilor folosite: cureaua metalică argintie şi pantofii fini cu baretă.

LeeLee-Sobieski-palton-rosu-tendinte(Sursa foto: Hepta, Instagram)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton