(P) Romantic Stories – tinute de exceptie pentru seri speciale

.
Un eveniment tip evening este extrem de asteptat si pregatit cu ceva timp inainte. De la alegerea rochiei pana la detalii legate de hair & make-up, totul trebuie sa fie potrivit, astfel incat imaginea ta in oglinda sa fie impecabila. Sense iti propune o colectie impresionanta de rochii si piese evening wear, intr-o colectie intitulata sugestiv Romantic Stories, sub eticheta Sense Limited Edition. Linia este elegantă, prețioasă, de un anumit rafinament, care te va încânta cu siguranță.

Designerul Andreea Tincu a creat rochii pentru toate tipurile de silueta, de la cele filiforme pana la marimile mai mari, cu forme care presupun anumite secrete de croi.

Negrul are un rol extrem de important in aceasta familie. Intr-o forma sau alta, este prezent in aproape toate colectiile marilor designeri. Aceasta nu doar datorita faptului ca subtiaza optic, ci si gratie elegantei, pretiozitatii si rafinamentului perfect. Vera Wang, Chanel, Anthony Vaccarello, Dolce & Gabanna, Ellie Saab, Lanvin, Valentino, Dior sunt doar cateva nume la care poti admira rochii superbe, negre. Din catifea, dantela, crep de matase, voal sau brocart, rochiile Sense Limited Edition sunt cu adevarat speciale, iti pun in evidenta corpul si trasaturile chipului. Andreea Tincu iti recomanda un make-up natural, doar cu accent de tus la ochi. Daca ai buzele frumoase, poti opta si pentru un ruj grena, asa cum ai vazut in prezentarile Dolce & Gabanna.

The little black dress in viziunea Sense are lungimea in general midi, urmareste fidel linia corpului sau doar partea de bust si talie, cu un volum evident in partea de jos. Linia are numeroase aplicatii decorative, importate din Italia, foarte discrete si de bun-gust. O rochie de seara nu inseamna o tinuta provocatoare sau vulgara, aceasta fiind cea mai importanta lectie de stil pe care o femeie trebuie sa o stie.

rochii negre sense

Sense iti ofera posibilitatea sa alegi rochii din dantela, cu maneci lungi sau pana la cot, rochii din catifea combinata cu voal si detalii pretioase, rochii cu linii geometrice din brocart sau rochii negre cu bordura din culori metalice.

Albastrul este o alta varianta cromatica pentru rochia de seara. Inlocuieste cu succes negrul, fiind la fel de elegant si de rafinat. Il poti accesoriza cu nuante ton in ton sau nude. Pentru seara, este bine sa alegi tonurile de albastru inchis, inclusiv indigo. Andreea Tincu a desenat pentru tine rochii tip Dior anii’50, cu maneci scurte, talia cambrata si volum in partea de jos, rochii cu printuri baroque dar si modele din catifea, care evidentiaza silueta, extrem de elegante in dulcele stil clasic. Decolteul are forme diverse – rotund, in V, patrat, tip barcuta pe linia claviculei, ridicat pe gat tip queen.

rochii in nuante de albastru, de la sense

Rosul burgundy arata, de asemenea, excelent in zona evening wear. E o culoare luxoasa, preferata multor vedete la evenimente tip Red Carpet. Sense iti propune burgundy combinat cu negru, in structuri brocart ori dantela uni. Accesorizeaza rochiile visinii cu incaltaminte ton in ton sau nude. La rochiile de seara sunt preferate dress-uri nude, foarte fine. Rochiile negre arata frumos si cu dress negru, mat.

Auriul, tonurile de cupru, nuantele metalice apartin tot zonei precious. In combinatie cu negru au un anumit aer princiar si le poti accesoriza cu auriu. Designerul a gandit pentru tine rochii din dantela, cu aplicatii contrastante negre, care subtiaza, rochii din brocart, minimaliste dar cu accesorii metalice, modele din jersey de seara, cu arabesque-uri stil art nouveau, fuste din dantela neagra aplicata peste o baza auriu estompat.

Verdele si movul, in combinatie cu auriu sau negru, sunt culori pe care le poti purta seara. In colectia Romantic Stories poti admira si achizitiona rochii din dantela, in aceste doua nuante. Iti va placea jocul din croi, ceea ce face ca o rochie sa para din doua piese,fusta si top.

Linia SLE are si piese separate, ceea ce te ajuta mult in alcaturirea noii garderobe. Alege pantalonii largi, cu talia foarte inalta, tip Marlene Dietrich, la care poti purta bluze din matase naturala, uni. Accesorizeaza cu perle lungi si vei avea un look senzational.

tinute sense

Fustele sunt conice, midi sau lungi si au linia eleganta specifica grupei. Sacoul din dantela este foarte chic, reprezintand o alegere pe termen lung. Il poti purta atat seara cat si la evenimente cocktail, intre orele 16-18.

Alege tinuta dorita din colectia Sense Romantic Stories pentru a fi, cu siguranta, o aparitie eleganta si admirata.

Piesele colectiei pot fi achizitionate din magazinele Sense din tara sau online, de pe www.fashionsense.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton