(P) Cum poți deveni Stilist personal, în moda masculină!

.

Echipa Unica a aflat pentru voi, cititoarele noastre, că brandul Louis Purple recrutează Ambasadori de Brand. Ambasadorii de brand vor avea posibilitatea să devină Stiliști Personali LP și să își dezvolte o carieră în domeniul modei.

Doritorii pot trimite un CV pe email la [email protected], iar orașele în care vor crea echipe de stiliști vor fi București, Oradea, Sibiu și Constanța, unde se vor deschide Showroom-uri dedicate.

Mixul de soluții pe care îl oferă retailer-ul de haine pentru bărbați este de bun augur atât pentru bărbații din România cât și pentru pasionații care își doresc să activeze în acest domeniu.

3

Louis Purple le propune viitorilor stiliști o colaborare foarte flexibilă, fiecare stilist își face propriul program și este recompensat în funcție de rezultate. Fie că ești în căutarea unui job full time sau part time, programul Stilist LP poate fi cea mai mare oportunitate de a activa în industrie. Foarte important de menționat este că brandul oferă gratuit training specializat.

Vizând direct garderoba bărbaților din România, prin dezvoltarea conceptului de stilist personal la acest nivel, Louis Purple își propune să îmbunătățească modul în care aceștia își cumpără haine. Experiența va deveni mult mai personală pentru că vor avea un stilist care va veni acasă sau la birou, cu propuneri de ținute complete și piese vestimentare care se vor asorta și cu restul garderobei.

În plus, Louis Purple și grupul din care face parte sunt lideri europeni în producerea de costume Made to Measure. Așadar, puteți uita de problema hainelor care nu se potrivesc perfect. Showroomul va fi locul în care fiecare bărbat își va putea comanda costumul pe care și-l dorește, care să îi definească perfect stilul.

4

Brandul are o gamă variată de produse de unde stiliștii pot alege ținute pentru clienții lor: costume, sacouri, pantaloni, pantofi, cămăși și accesorii din gama Business sau Smart Casual. În plus, Louis Purple este cunoscut pentru costumele de Ceremonie, deosebite și de foarte bună calitate. Toate produsele din colecțiile Louis Purple sunt create de o echipă de designeri francezi care folosesc doar țesături premium de la cei mai buni furnizori din lume.

În ianuarie 2017 se vor deschide 3 showroom-uri, la București, Sibiu și Oradea, în completarea rețelei de magazine deja existente în Mallurile din București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Constanța.

Așadar, dacă te pasionează moda, îți place să lucrezi cu oamenii și vrei să fii independent financiar, trimite un CV pe email la [email protected] .

Succes!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton