(P) BIGOTTI – Sezonul reducerilor

.
Sezonul reducerilor reprezinta intotdeauna o buna ocazie de a completa garderoba in conditii foarte avantajoase. Un shopping eficient consta in priceperea de a rezista in fata chilipirurilor si a primului impuls, completata de inteligenta de a urma cateva reguli de selectie.

Necesare, atemporale, adaptabile – astfel trebuie sa fie produsele pe care le achizitionezi la promotii.

Casual sau smart, piesele de care ai nevoie vor avea intaietate. In acest caz, cumparaturile ar trebui sa se desfasoare simplu, alegerea masurii potrivite si a unei culori care sa convinga mai mult de un sezon fiind suficienta. Urmeaza apoi criteriul atemporalitatii. Cel mai bine se incadreaza in aceasta descriere piesele clasice in culori din zona neutra, care transced trendurile, dovedindu-si utilitatea de-a lungul timpului: costumele, sacourile, pantalonii din stofa, camasile, paltoanele, incaltamintea din piele – modelele consacrate (Oxford, Oxford Brogue, Chelsea), accesoriile. Investitia va fi una sigura si nu exista riscul de a fi perimata de trecerea anilor si de capriciile modei.

O selectie reusita va fi aceea care va lua in calcul si piesele aflate deja in garderoba. Exerseaza cu ochii mintii variate combinatii vestimentare (stiluri, culori, texturi) si alege doar produsele care s-au adaptat cu usurinta structurilor existente.

Incepe cumparaturile aici!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton