(P) ATMOSPHERIC – noua colectie Sense

.
Sense iti propune, in aceasta nou sezon, o colectie generoasa, impartita in mai multe capsule, dintre care astazi iti prezentam Atmospheric, o alegere excelenta pentru zilele de primavara.

Sense este una dintre marcile romanesti cu care ne putem mandri. Mare parte din colectiile Sense sunt gandite de unul dintre cei mai buni designeri din Romania – Andreea Tincu, iar acest aspect este important pentru un brand de moda care construieste un business durabil in tara sa. Daca nu stiai, colectiile Sense sunt produse exclusiv de romani, in jur de 400 de persoane fiind angajate in aceasta productie complexa. Colectiile sunt realizate din materiale foarte calitative, inclusiv matase, casmir, viscoza si au finisari deosebite.

Capsula Atmospheric este o colectie care te indeamna la visare, la bucuria noului sezon, in care vrei sa te rasfeti cu tinute feminine, chic, care iti pun in evidenta latura jucausa a personalitatii, acea parte dintre noi ce nu trebuie sa dispara odata cu varsta. Modelele propuse le poti purta si la 18, dar si la 40 de ani, de tine depinzand ceea ce vrei sa porti. Contrastul ivory-negru este elegant, nu se va demoda prea curand, si arata excelent in printuri geometrice, cu un impact vizual maxim. Cu siguranta vei fi complimentata in rochia cu inspiratie clasica Chanel, accesorizata in decolteu cu o banda delicata din matase si lantisor auriu. Daca iti place lungimea midi o poti purta asa cum este, sau, daca preferi rochiile mai scurte, acest gen de print iti permite sa scurtezi produsul la lungimea care te avantajeaza. Ai incredere in gustul tau si bucura-te de fiecare cadou pe care ti-l faci din magazinele Sense.

rochie din noua colectie sense

Daca sacourile nu te atrag in mod deosebit, Andreea Tincu iti propune sa le inlocuiesti, cand este posibil, cu cardiganele fine din tricot. Faptul ca tricotajele Sense sunt produse in Smirodava, una dintre putinele fabrici romanesti cu activitate neintrerupta din anul 1977, iti va da un sentiment de mandrie nationala. Cardiganul de tricot poate fi din glat simplu ori cu reper incustat din dantela, o piesa care necesita maiestrie si o tehnologie complexa de fabricatie.

tinute sense

Rochia este o piesa importanta in colectiile Sense. De aceea te vei bucura de o varietate impresionanta de modele dintre care poti alege atat modele uni, cat si din materiale complexe tip brocart, dantela decupata sau cu borduri contrast. Rochiile din capsula Atmospheric iti atrag atentia prin latura evident luxury, acestea facand parte, de altfel, din linia Sense Limited Edition. Modelele din aceasta grupa sunt destinate evenimentelor tip cocktail & evening, sunt produse in editie limitata si sunt realizate din materiale deosebite, cu detalii tehnice elaborate. Cu siguranta te vei indragosti de una dintre rochiile ivory & negru, cu talia frumos marcata de benzi de catifea sau curele pretioase.

combinatii alb negru de la sense

Fustele colectiei sunt din matase imprimata cu model floral micut, un print perfect pentru zilele de primavara.

tinuta sense

Vino in magazinele Sense ( 16 in toata tara) si bucura-te de Noua colectie Primavara 2016, dar si de promotiile generoase din colectia trecuta. Piesele vestimentare sunt disponibile si online, pe www.fashionsense.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton