(P) Ariel Style Files: stil, tendințe și îngrijirea hainelor cu Ariel și Ioana Ciolacu, unul dintre cei mai de succes tineri designeri români

.
Ariel te invită la o serie de discuții despre stil și tendințe în modă și îngrijirea hainelor alături de Ioana Ciolacu, unul dintre cei mai de succes tineri designeri români ai momentului. Într-o serie cu 4 episoade, Ioana Ciolacu ne va povesti cum arată industria modei din spatele podiumului și cat de complex e drumul unei piese vestimentare de la schița designerului până când ea ajunge în garderoba ta.

Ariel vine în întâmpinarea tendințelor de modă cu noi tehnologii și inovații în îngrijirea hainelor, pentru ca hainele tale să arate ca noi cât mai mult timp.

Episodul 2: Cum integrezi tendițele de pe podium în stilul tău de zi cu zi

Colecțiile pe care le vedem pe podium la săptămânile modei sunt niște super demonstrații de creativitate, iar elementele care se remarcă atunci se transformă apoi în moda pe care o găsim în magazine în sezonul următor. Însă niciodată nu vei găsi în magazine colecțiile de pe podium integral, pentru că sunt anumite piese care au strict rolul de a spune povestea colecției și de a inspira privitorul. Ele nu sunt piese funcționale, nu pot fi purtate în viața de zi cu zi. Asta a fost una dintre provocările prin care am trecut atunci când am câștigat concursul Designer for Tomorrow patronat de Stella McCartney. Cea mai importantă parte a premiului a constat în oportunitatea de a crea o serie de piese, pornind de la colecția mea de podium, pentru a fi vândute în magazinele Peek&Cloppenburg din Germania.  

Abia aici a început partea grea: cum traduci piesele spectaculoase de pe podium într-o formă care să funcționeze în viața de zi cu zi. Nu mai vorbeam despre un personaj gândit de mine și transpus într-o poveste, ci vorbeam de oameni reali, femei reale, cu joburi, iesiri in oras, weekend-uri, vacanțe, zile agitate, toate situațiile în care se regăsesc zi de zi și la care au trebuie să mă gândesc în detaliu ca să pot crea ținutele potrivite pentru lumea reală. Odată ce am găsit metoda de a trece granița dintre podium și stradă, totul a devenit mult mai simplu. Am identificat elementele care impresionaseră pe podium și le-am transpus în altă formă, în piese purtabile și comode. Spre exemplu, am luat perforațiile laser cut de la un jumpsuit de podium si le-am transpus ca print pe un sweatshirt.

tinute ioana ciolacu

Sfatul designerului

Inspiră-te din look-urile de podium, dar adaptează-le la stilul tău de zi cu zi. Ca să obții un look care să te reprezinte și în care să te simți bine, să te simți tu,  cheia este să preiei elemente de pe podium și să le adaptezi la garderoba ta. Dacă preiei o piesă sau o întreagă ținută direct de pe podium, accesorizarea și machiajul te vor ajuta să aduci întregul look mai aproape de stilul tău de zi cu zi.

Sfatul Ariel

Cum îndepărtezi petele de machiaj? Pentru petele de ruj, pune haina în congelator timp de 20 de minute, apoi răzuiește pata. Pata de fond de ten trebuie clătită imediat, mai ales dacă fondul tău de ten are o bază uleioasă. Dacă te-ai murdărit cu pudră sau fard de pleope, scutură haina, apoi  clătește cu apă. Ariel 3in1 PODS cu agenți speciali pentru îndepărtarea petelor de grăsime, curăță în profunzime și captează atât impuritățile vizibile cât și pe cele ascuse adânc în fibre, prevenind degradarea lor.

Inovații în îngrijirea hainelor: Ariel 3IN1 PODS

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Ariel 3in1 PODS este primul detergent cu trei compartimente care acționează împreună pentru a curăța, a îndepărta petele și a oferi strălucire hainelor. Totul într-o singură capsulă, prin tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași. Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Ariel 3in1 PODS

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton