(P) Answear, liderul pieței de fashion online din Polonia, s-a lansat oficial şi în România

.
Primul magazin online multibrand din Polonia, Answear, s-a lansat acum

și la noi în țară. Dacă îți place să faci cumpărături online, pe Answear.ro găsești o mulțime de produse, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

De la îmbrăcăminte și încălțăminte până la accesorii, pe Answear.ro vei găsi atât produse pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. Pe noi ne-a cucerit din primul moment faptul că, în doar câteva minute, am avut acces la peste 100 de branduri internaționale de top, mai ales că în această perioadă suntem și în căutare de cadouri inspirate pentru Crăciun.

Printre brandurile pe care le-am regăsit pe Answear.ro se numără mărci cunoscute, foarte populare, precum Mango sau Vero Moda, mărci sport precum Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance, mărci de jeans, precum celebrele Levi’s, Lee, Wrangler, dar și mărci medium-high ca Pepe jeans, Marco O’Polo, Diesel, Desigual, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY.

Un alt avantaj al cumpărăturilor online, cel puțin pe Answear.ro, este că de multe ori prețul produselor este mai mic decât în magazinele fizice. Dacă luăm în considerare și faptul că am primit un voucher de 50 lei cadou, pentru că ne-am înscris la newsletter, dar și faptul că transportul este gratuit la cumpărături de peste 150 lei, realizăm că am economisit destul de mult.

Procesul de comandă este foarte simplu – alegi produsele preferate, fără să te înregistrezi într-un cont, acestea îți vin acasă unde le poți proba în liniște și în cel mai confortabil mod cu putință, iar dacă ceva nu îți place sau nu ți se potrivește, poți returna gratuit în 30 de zile, cu următoarea comandă.

Pe noi, Answear.ro ne-a convins din primul moment, atât datorită ofertei foarte variate, cât și datorită prețurilor accesibile. Ne-a plăcut și faptul că putem returna ușor și gratuit produsele pe care nu vrem să le păstrăm și ne-a cucerit definitiv când am aflat că la fiecare comandă vom primi un credit de 10%, pe care să îl folosim data viitoare.

Reduceri de sărbători pe answear.ro

answear.ro reduceri pentru ea

Și pentru că, în această perioadă, toți suntem în căutarea cadoului perfect, answear.ro a lansat deja campania de reduceri de sărbători – Christmas SALE. Produse de la brand-uri de top sunt reduse cu până la 50% reducere, livrarea este gratuită și rapidă, returul este, de asemenea, gratuit, iar serviciile sunt, ca de obicei, de un profesionalism aparte.

answear.ro reduceri pentru el

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton