Ovidiu Buta dezvăluie tendințele verii 2023: “Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne”

.

Ovidiu Buta spune care sunt tendințele verii 2023, ce se poartă și ce nu în acest sezon. Cunoscutul stilist este de părere că lucrurile esențiale, care nu trebuie să-ți lipsească din dulap, sunt cele care te definesc.

În exclusivitate pentru UNICA.RO, Ovidiu Buta ne spune ce se poartă vara asta, de la culori până la țesături. Albastrul cobalt rămâne, în continuare, în top, iar la piscină recomandă să purtăm țesături naturale, fluide și transparente. Aflăm de ce pălăriile nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba unei femei și ce înseamnă, de fapt, un „must have”.

Ovidiu Buta, tendințele verii 2023: “Lucrurile esențiale pentru tine sunt acele lucruri care te fac să te simți TU”

Ce se poartă vara asta? Ce materiale și ce culori?

Vara, în general, se poartă țesături cât mai lejere, materiale naturale, organice, cânepă si bumbac, de exemplu. De aceea avem si foarte mult denim, de sus până jos. Avem culori pastelate, dar și strălucitoare. În general este folosit un baby blue, probabil ca un derivat de la ideea de denim. Pe lângă ele sunt și nuanțe intense de fucsia, mov și oranj. Culoarea care rămâne și anul acesta în top este albastru cobalt.

Citește și: Sebastian Țopescu, adevărul despre episodul cu Carmen Tănase care a dus la scandal în TVR. „Nimeni nu știa că o să se întâmple!” / Exclusiv

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

Citește și: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Ce e bine să evităm?

Încercați vara să relaxați ținuta. Dacă sunteți obișnuiți cu ținute foarte rigide sau cambrate în timpul anului, acum este momentul ideal să încercați un alt timp de croi.

Citește și:

“Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne”

Există un must-have al verii 2023?

Must-have-urile vin și pleacă, stilul însă rămâne. Mulți oameni nu înțeleg acest lucru. Must have-ul ar trebui să fie, pentru tine, acel detaliu care transformă o ținută obișnuită într-o ținută modernă. O pălărie de pai, de exemplu, o sacoșă tricotată. Must-have-urile sunt alese în funcție de voi, femeile. De ce vreți voi să purtați.

“E mai bine să mizezi pe materiale fluide, pe transparență”

Ce purtăm la o petrecere la piscină?

Orice petrecere la piscină ar trebui să fie relaxată. Asta dacă nu există un dress code clar, gen o nuntă în exterior sau un alt eveniment de acest fel. La piscină e mai bine să mizezi pe materiale fluide, pe transparență. De asemenea, încercați să folosiți imprimeuri mari, look-uri vesele și sandale. La piscină este foarte bine să fii îmbrăcat comod, dar nu plictisitor.

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei niciodată?

Fiecare femeie are nevoie de lucruri esențiale total diferite de o altă femeie. Treaba asta am învățat-o în timp, de-a lungul acestei meserii. De aceea am întotdeauna un răspuns clar și o să repet până când toată lumea va înțelege. Lucrurile esențiale pentru tine sunt acele lucruri care te fac să te simți TU. Fie că este vorba despre o cămașă, o fustă sau un pantof cu toc. Când îl pui ești tu, te reprezintă pe tine și te face să te simți de un milion de dolari.

Bărbații ce nu ar trebui să poarte niciodată la plajă?

Bărbații ar trebui să evite tot ce ar putea arăta aiurea și de nepurtat acolo. Adică un costum de afaceri. 

Ce costum de baie trebuie să poarte o femeie slabă și ce fel de costum de baie trebuie să poarte o femeie mai plinuță, ca să fie ambele avantajate?

Există un costum de baie care rezolvă cam toate „problemele”, și anume costumul dintr-o singură piesă. Dacă ești foarte subțirică o să alegi o culoare puternică și un print foarte mare, ca să mărești optic. Dacă ești o femeie mai plinuță e bine să încerci o nuanță neutră.

“Pălăria este un accesoriu care pot modifică radical o apariție”

Se poartă pălăriile vara asta?

Pălăriile ar trebui să se poată purta oricând și oriunde. Ele sunt un accesoriu care pot modifică radical o apariție. În plus, subliniază perfect personalitatea purtătorului. Dar avem și aici o regulă, aveți grijă să nu vă „poarte” pălăriile pe voi!

Ovidiu Buta: “Eram foarte fericit că mă pot costuma și că-i pot costuma și pe alții”

Când ai descoperit că îți place moda, că-ți plac hainele și combinațiile de culori și materiale?

Eu am descoperit asta total întâmplător. Părinții mei m-au înscris la un curs de teatru când eram în școala generală. Acolo am descoperit că îmi place mai mult să stau în magazia de costume. Repet, a fost doar o întâmplare. De fiecare dată când se monta o piesă eram foarte fericit că mă pot costuma și că-i pot costuma și pe alții. Am avut parte și de niște profesori de desen care mi-au spus, de mic, că am ceva. Dar n-au zis și ce, a trebuit să descopăr eu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton