Nelly Furtado și Shakira, ținute uluitoare la MTV Video Music Awards. Lista câștigătorilor

.

Gala MTV Video Music Awards a avut loc marți seară pe un stadion din Newark, New Jersey. Taylor Swift a fost marea câștigătoare a serii, aceasta plecând acasă cu nu mai puțin de nouă trofee.

Celebra artistă americană a obținut cele mai multe premii, printre care trofeul pentru cel mai bun cântec, cea mai bună muzică pop și cel mai bun videoclip pentru piesa „Anti-Hero”. La rândul ei, Shakira a plecat acasă cu cel mai prestigios premiu, Video Vanguard, cel care recompensează inovația în industria înregistrărilor audiovizuale.

Lista câștigătorilor MTV Video Music Awards

Câștigători la această ediția a MTV Video Music Awards au fost desemnați și Lil Wayne, Nicki Minaj, SZA, dar și Ice Spice și Karol G.

Videoclipul anului – Taylor Swift – “Anti-Hero”

Artistul anului – Taylor Swift 

Cântecul anului – Taylor Swift – “Anti-Hero”

Cel mai bun artist la început de drum – Ice Spice

PUSH PERFORMANCE OF THE YEAR – April 2023: Tomorrow X Together – “Sugar Rush Ride”

Cea mai bună colaborare – Karol G, Shakira – “TQG”

Cea mai bună piesă POP – Taylor Swift – “Anti-Hero” 

Cea mai bună piesă HIP-HOP – Nicki Minaj – “Super Freaky Girl”

Cea mai bună piesă R&B – SZA – “Shirt”

Cea mai bună piesă rock – Måneskin – “The Loneliest”

Cea mai bună piesă latină – Anitta – “Funk Rave”

Global Icon Award – P Diddy

Citește și: Celebrități la Festivalul de Film de la Veneția. Priscilla Presley, mărturisiri emoționante la premiera peliculei „Priscilla”

Citește și: Bar Refaeli și Mădălina Ghenea, lecție de stil la Festivalul de film de la Veneția. Vedetele au luat cu asalt covorul roșu

Citește și: Vedete la New York Fashion Week. Olivia Wilde, Saweetie și Blake Lively, cele mai spectaculoase ținute

Citește și: Vedete la gala amfAR, de la Festivalul de Film de la Veneția. Rita Ora a atras toate privirile cu ținuta nonconformistă

P Diddy, pe covorul roșu alături de mama sa

Sean „Diddy” Combs a fost onorat cu Global Icon Award la MTV VMA 2023 pe 12 septembrie, urcând pe scenă împreună cu copiii săi după ce a interpretat un mix al celor mai cunoscute piese ale sale.

Mogulul și producătorul muzical în vârstă de 53 de ani a venit însoțit la eveniment nu doar de copiii săi, ci și de mama sa, care s-a fotografiat alături de fiul ei pe covorul roșu.

Fiica lui Diddy, Chance Combs, a urcat pe scenă alături de Mary J Blige, pentru a-i înmâna trofeul tatălui său. Ceilalți copii ai lui Diddy, Jessie James, D’Lila și Justin Dior Combs, au fost și ei la eveniment.

În momentul în care a primit premiul Global Icon, Diddy a spus că i se pare „ireal” întrucât a crescut uitându-se la MTV și dorindu-și să ajungă, într-o zi, pe acea scenă.

La eveniment au atras atenția mai multe vedete, care au îmbrăcat unele dintre cele mai uluitoare ținute, făcând un adevărat spectacol al culorilor pe covorul roșu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cele mai spectaculoase apariții de la MTV Video Music Awards

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton