Mirela Stelea, shooting de excepţie pe un vas de croazieră

.

Mirela Stelea lansează noua colecţie Cruise 2012, “Brilliance”. Linia vestimentară conţine rochii de vară, din materiale foarte fine, ce pot fi purtate atât în croazieră,
cât şi la plajă, la piscină sau la petrecerile estivale în aer liber.
Pentru şedinţa foto conceptuală, Mirela Stelea s-a deplasat tocmai în Dubai. Acolo, pe vasul de croazieră Brilliance of the Seas, a realizat, alături de o echipă 100% românească, un shooting de excepţie.
Cele 13 ţinute ale colecţiei Cruise au fost fotografiate în diverse locaţii de pe vasul de croazieră. Modelul Iulia Popovici a fost fotografiat pe punte, în Solarium, la piscină, pe heliport, la Campagne Bar, în lobby, în Royal Suite, pe balcon, dar şi în port lângă imensul vas pe care calătoreau peste 2000 de persoane.
Pentru aceasta şedinta foto, Mirela Stelea s-a deplasat peste 3500 de kilometri, alături de echipa ei de la ADPM PR, make-up artistul Corina Iana şi fotograful Ciprian Strugariu.
Shootingul s-a derulat pe parcusul a 9 zile, timp în care vasul a navigat Golful Persic şi a ancorat in Fujairah, Muskat (Oman), Abu Dhabi şi Dubai.
Noua colecţie Cruise semnată Mirela Stelea conţine 13 rochii realizate din mătase naturală de cea mai bună calitate, cu imprimeuri florale sau în degrade, în culori precum mov, roşu, oranj, verde, accesorizate cu datelă, franjuri, precum şi benzi din piele sau împletituri textile.
Preţul noilor creaţii Mirela Stelea variază între 200 şi 400 de euro şi pot fi achiziţionate din atelierul său din Bucureşti, Str. Stockholm 11.
“Brilliance” este cea de-a doua colecţie pe care Mirela Stelea o lansează anul acesta, la un interval de doar două luni de la precedenta “Asmara”, linia de rochii de cocktail şi red carpet. Toate colecţiile Mirela Stelea pot fi admirate pe  www.mirelastelea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton