Lady Gaga, cu Michael Polansky pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Iris Law și Mădălina Ghenea, cele mai senzuale apariții

.

Lady Gaga l-a adus pe logodnicul ei, Michael Polansky pe covorul roșu, pentru premiera filmului Joker: Folie à Deux” la Festivalul de Film de la Veneția. Artista în vârstă de 38 de ani a apărut într-o rochie neagră, dramatică, și o piesă pentru cap în stil gotic.

Lady Gaga alături de Michael Polansky pe covorul roșu

Lady Gaga a avut o adevărată impresie joi, la Festivalul de Film de la Veneția, unde a participat la premiera filmului ei, „Joker: Folie à Deux”. Artista, al cărui nume adevărat este Stefani Germanotta, a uimit într-o rochie Dior Haute Couture din catifea neagră, cu un decolteu adânc și o fustă mare cu pick-up-uri.

Aceasta și-a completat ținuta cu ghete Giuseppe Zanotti, iar pe cap și-a pus o cască gotică Philip Treacy ce avea și un voal de dantelă care îi curgea dramatic pe față.

Actrița a ales un ruj roșu aprins și un fard de pleoape fumuriu, ce au constratat cu părul ei blond platinat și a adăugat strălucire ținutei sale cu bijuterii Tiffany & Co.

Ea a ales un colier imens Tiffany High Jewelry cu un diamant marquise de 8 carate și 896 de diamante strălucitoare rotunde de peste 22 de carate în total, conform mărcii. Gaga a adăugat, de asemenea, cercei cu diamante și o brățară cu diamante, ambele tot de la Tiffany & Co.

Citește și: Jenna Ortega, lady in red la Festivalul de Film de la Veneția. Ținutele spectaculoase ale vedetelor

Citește și: Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu, la Festivalul de Film de la Veneția

Însă piesa care a atras atenția a fost inelul masiv de logodnă de 8 carate primit de la iubitul ei, Michael Polansky.

Cei doi au fost apropiați pe covorul roșu și chiar s-au sărutat de câteva ori, spre încântarea fanilor lor.

Mădălina Ghenea și Iris Law, cele mai senzuale apariții de la Festivalul de Film de la Veneția

Iris Law a fost și ea în centrul atenției la Festivalul de Film de la Veneția. După ce Jude Law a făcut furori pe covorul roșu, a venit rândul fiicei sale să strălucească în luminile reflectoarelor.

Modelul, în vârstă de 23 de ani, și-a prezentat silueta incredibilă într-o rochie Jimmy Choo din catifea turcoaz, cu un decupaj îndrăzneț în zona abdomenului, spate gol și o despicătură adâncă până la coapsă.

Pentru a-și completa ținuta a optat pentru o pereche de sandale cu bretele, un inel cu safir și cercei asortați.

Citește și: Vedete pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Mădălina Ghenea, Angelina Jolie și Georgina Rodriguez au atras toate privirile

Citește și: Alessandra Stoicescu, răvășitoare pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. „Trăiesc momente unice!” Cât costă rochiile purtate de jurnalistă

Mădălina Ghenea a călcat și ea pentru a doua oară în acest sezon pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. La premiera filmului „Joker: Folie à Deux”, actrița a purtat o rochie aurie, strălucitoare, cu despicătură adâncă pe picior, scoțându-i în evidență silueta de invidiat.

Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu bretele, un inel uriaș și un set de brățări.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de pe covorul roșu de la premiera filmului „Joker: Folie à Deux”

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton