Kelly Rowland, dispută la Cannes. Apariții de neratat pe covorul roșu al celebrului festival de film

.

Kelly Rowland a fost fotografiată în timp ce părea că ceartă un agent de securitate, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Cântăreața în vârstă de 43 de ani a asistat la premiera filmului francez Marcello Mio și a arătat uimitor într-o rochie roșie. Mai multe vedete au strălucit la evenimentul desfășurat pe Riviera Franceză.

Kelly Rowland, dispută pe covorul roșu, la Cannes 2024

Kelly Rowland a apărut într-o superbă rochie roșie la Festivalul de Film de la Cannes, însă ținuta spectaculoasă a fost rapid trecută cu vederea din cauza unui incident ce a avut loc pe celebrele scări ale festivalului.

După ce a pozat pe covorul roșu, în timp ce urca scările, artista a părut să aibă o dispută verbală cu un membru al securității, după ce acesta și-a ridicat brațul pentru a o ghida în locație.

În mod vizibil furioasă, Kelly Rowland a ridicat degetul pentru a o avertiza pe femeia de la securitate, în fața mulțimii prezente.

Potrivit unor surse din apropierea cântăreței, incidentul a avut loc pentru că membrii personalului „au fost agresivi”, iar Kelly „s-a săturat” de ei.

Citește și: Bella Hadid, apariție spectaculoasă la Cannes. Supermodelul a apărut într-o rochie transparentă, fără sutien

Citește și: Catrinel Menghia, prima apariție pe covorul roșu după ce a devenit mamă. Vedetele au impresionat la Cannes 2024

„Oamenii desemnați să ajute vedetele să meargă pe covorul roșu erau agresivi, iar Kelly încerca să-i ignore”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„Până a ajuns la ultima femeie (n.r. membru al securității) se săturase deoarece a certat-o pe Kelly și i-a spus să se miște când ea încerca să își salute fanii și să ajute paparazzi să facă poza perfectă”, a adăugat sursa.

Ținute fabuloase la proiecția filmului „Marcello Mio”

Hanna Cross a arătat superb pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes într-o rochie lila din satin. Modelul în vârstă de 26 de ani a purtat cu mândrie rochia cu corset cu diamante și fustă fluidă, care i-a scos în evidență trupul.

Alessandra Ambrosio, în vârstă de 43 de ani, și-a prezentat silueta incredibilă într-o rochie strânsă de culoare roz pal cu funde negre pe bretele, însoțită de o pereche de stiletto.

Între timp, modelul brazilian Izabel Goulart (39 ani) a optat pentru o rochie cu ornamente florale, în culorile roșu, negru și auriu, cu un corset care i-a pus în evidență talia minusculă.

Citește și: Au încurcat evenimentul? Cele mai „dezbrăcate” vedete de la Cannes 2024

Citește și: Celebritățile au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Eva Longoria, ravisantă pe covorul roșu

Vedeta britanică Leomie Anderson (31 ani) a atras atenția cu rochia sa de bal neagră, cu pene galbene.

Modelul maghiar Barbara Palvin a arătat elegant într-o rochie albastră transparentă, cu un detaliu decupat, combinată cu pantofi stiletto negri.

Coco Rocha, în vârstă de 35 de ani a adus o notă de farmec cu rochia ei cu detalii argintii. Aceasta și-a completat look-ul cu tocuri cu platformă și bijuterii asortate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini de la premiera filmului „Marcello Mio” la Cannes

Sursă foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton