Katie Holmes, apariție surprinzătoare într-o ținută transparentă la New York Fashion Week. Cum s-au îmbrăcat celelalte vedete

.

Vedetele au strălucit în primul rând, dar și pe podium, la New York Fashion Week 2024. Celebritățile și-au luat unele dintre cele mai frumoase ținute și au mers la spectacolele oferite de marile case de modă pentru a identifica noile tendințe ale sezonului.

În timp ce pe podium au defilat cele mai populare viitoare tendințe în modă, primul rând a prezentat personalități din mai multe industrii. Printce cei care și-au făcut apariția pe New York se numără Katie Holmes, Sam Smith, Nina Dobrev, Uma Thurman, Demi Moore și Emily Ratajkowski.

Vedete la New York Fashion Week 2024

Două show-uri de modă au avut loc la Paris Fashion Week 2024 – unul pe podium și unul în afara lui, oferit de vedetele care au venit la Săptămâna Modei pentru a se pregăti de noul sezon. Acestea au avut grijă să arate, și de data aceasta, impecabil, atrăgând toate privirile… și camerele de fotografiat.

Emily Ratajkowski a atras atenția într-o rochie transparentă în timp ce a pășit pe podiumul Tory Burch. Modelul în vârstă de 32 de ani s-a plimbat pe podium într-o ținută de șifon și piele în timpul evenimentului de luni, desfășurat la majestuoasa Biblioteca Publică din New York.

Uma Thurman (53 ani) a fost și ea prezentă la acest eveniment. Celebra actriță a ales să poarte un top negru și pantaloni negri, precum și o haină auriu metalizat pe care a lăsat-o descheiată. Accesoriile pentru care a optat au constant într-o pereche de tocuri negre și o geantă în trei nuanțe: verde, egru și galben muștar.

Citește și: Cea mai nouă modă: stilul soție de mafiot. Animal print, blănuri, bijuterii aurii și unghii roșii

Citește și: Vedetele cel mai bine îmbrăcate la Premiile Grammy 2024. Blue Ivy, fiica lui Beyonce, apariție surpriză pe scenă

Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, a făcut o apariție rară la show-ul casei de modă Michael Kors. Soția lui Ryan Reynolds a îmbrăcat o haină lungă cu print de girafă și cizme maro cu o poșetă asortată.

Brie Larson a fost și ea prezentă la show-ul de la New York Fashion Week. Aceasta a arătat superb într-un top negru cu o curea, cu pantaloni croiți și cu centuri. Ea a adăugat tocuri cu bretele care i-au scos în evidență pedichiura roșu vișiniu.

Katie Holmes, definiția eleganței la show-ul Michael Kors

Katie Holmes, de obicei o persoană discretă, a făcut furori la New York Fashion Week. Vedeta de la Hollywood a pozat pentru fotografi în momentul în care a ajuns la prezentarea lui Michael Kors. Aceasta a optat pentru un aspect sofisticat și emoționant, format dintr-o rochie de dantelă transparentă.

Citește și: Vedete care au dat greș la Premiile Grammy. Cele mai neinspirate ținute de pe covorul roșu

Citește și: Cele mai ridicole creații de designer. Fusta prosop Balenciaga, ghemul Tiffany & Co. și geanta găurită Louis Vuitton sunt doar câteva / Galerie foto

Fosta soție a lui Tom Cruise și-a completat look-ul cu un blazer elegant negru, tocuri albe cu bretele și un clutch alb.

Aceasta a ales un machiaj plin de farmec, cu un ruj roșu îndrăzneț. Actrița și-a coafat părul în valuri și a purtat cercei de aur care s-au potrivit perfect cu ținuta ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la New York Fashion Week 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton