Jennifer Lopez și fiica Monicăi Bellucci, apariții fresh la Paris Fashion Week. Kylie Jenner a întors toate capetele la show-ul Schiaparelli

.

Vedete din întreaga lume și-au făcut apariția zilele acestea la Paris Fashion Week, unde cele mai mari case de modă își prezintă colecții pentru sezonul toamnă-iarnă 2024. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Selma Blair sunt doar câteva din celebritățile care și-au rezervat un loc în primele rânduri ale show-urilor și au făcut un adevărat spectacol pe covorul roșu.  

Vedetele au făcut show pe covorul roșu al Paris Fashion Week

Jennifer Lopez s-a alăturat, luni, unora dintre cele mai mari celebrități la show-ul Dior din cadrul Paris Fashion Week. Actrița și cântăreața a avut o ținută elegantă care a îmbinat sensibilitatea Old Hollywood cu un touch contemporan. Aceasta a ales o rochie midi structurată, bej, cu fustă evazată, talie cu curea și decolteu structurat.

J-Lo și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi stiletoo cu platformă Jimmy Choo și o perechde de ochelari de soare, precum și o geantă Dior neagră.

Fiica Monicăi Bellucci, Deva Cassell (19 ani) a fost și ea prezentă la show-ul Dior. Tânăra a purtat o rochie albastră din satin, cu detalii aurite ce înfățișează păsări și flori. Deva a combinat rochia elegantă cu niște sandale cu platformă tip espandrile negre pentru a-și completa look-ul.

Doja Cat și Selma Blair au fost și ele prezente la Paris Fashion Week, însă la show-ul casei de modă Schiaparelli. Rapperul Doja, în vârstă de 28 de ani, a întors capetele într-o jachetă ecru cu volane, cu o pelerină crem, pe care a purtat-o ​​cu o fustă mini asortată.

Selma, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru un look androgin când a sosit la eveniment într-un blazer maro și pantaloni largi asortați.

Kelly Rutherford a arătat incredibil într-o rochie albă fără bretele, cu un detaliu plisat. Actrița a purtat și o pereche de tocuri negre cu cataramă aurie și un clutch în aceeași nuanță.

Modelul italian Valentina Ferragni a croit o siluetă elegantă într-o rochie albă fără bretele pe care a combinat-o cu un sacou.

Kylie Jenner, cu plasă pe față la show-ul Schiaparelli

Cea care a întors capetele de cum a călcat pe covorul roșu al casei de modă Schiaparelli a fost Kylie Jenner care a îmbrăcat o rochie roz, mulată. Dar nu rochia a fost cea care a atras atenția, cu plasa înfățurată în jurul feței sale.

Conceput de directorul de creație al lui Schiaparelli, Daniel Roseberry, rochia lui Kylie prezenta cristale strălucitoare pe corset. Aceasta a fost combinată cu un șal roz satinat și plasă pentru față.

Vedeta americană a distribuit pe Instagram câteva imagini din timpul procesului de pregătire pentru show-ul de modă, dar fanii nu se puteau opri din a vorbi despre plasa de pe chipul ei.

„Pentru ce este plasa de țânțari?”, „Rochia este superbă, dar ce este pe fața ta?”, sunt câteva din mesajele primite din partea fanilor din mediul online, care nu au văzut sensul ineditului accesoriu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la show-urile Dior și Schiaparelli din cadrul Paris Fashion Week

Sursă foto: Profimedia

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton