Ce imprimeuri se poartă în această toamnă

.

Imprimeurile sunt cea mai bună metodă de a da viață unui outfit, așa că ne-am gândit să îți spunem ce modele se poartă în această toamnă.

Carourile sunt cel mai popular imprimeu din această toamnă, iar dacă ai curaj să le porți din cap până în picioare, te poți declara o adevărată fashionistă. Editorii de modă din întreaga lume susțin că acesta este cel mai tare trend al sezonului. Poți alege orice nuanțe, dar roșu și culorile neutre sunt cele mai întâlnite. Dacă nu ești o profesionistă în modă, limitează-te să porți doar o piesă în carouri și păstrează celelalte elemente ale ținutei într-o singură culoare.
Ce imprimeuri se poartă în această toamnă

Animal-print-ul

Animal-print-ul este un alt imprimeu în tendințe, iar modelul leopard pare să fie alegerea preferată a profesioniștilor. Imprimeul leopard poate deveni vulgar, dacă nu știi să îl porți, așa că pentru a fi sigură, combină-l întotdeauna doar cu nuanțe neutre, precum negru sau gri.
Ce imprimeuri se poartă în această toamnă
La fel de popular este și imprimeul cu păsări mari sau alte elemente din pădure. Când îl porți, celelalte piese care îți compun ținuta trebuie să fie cât mai simple. Optează pentru haine în culori neutre și accesorii delicate, care să nu sară foarte mult în evidență.
 
 
 
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton