Uite cum s-au îmbrăcat Andreea Bălan și Oana Roman la o prezentare de modă

.

Săptămâna trecută a avut loc evenimentul de celebrare a 10 ani de activitate în designul vestimentar al Elenei Perseil. Cele două vedete, Andreea Bălan și Oana Roman au participat la prezentarea de modă. Vezi cum au ales să se îmbrace!
Cele două vedete s-au numărat printre multe altele venite să sărbătorească alături de designerul Elena Perseil. Dacă Andreea Bălan a ales să se îmbrace în negru, Oana Roman a radiat într-o rochiță roz.

Andreea Bălan, salopetă neagră

Cântăreața Andreea Bălan a îmbrăcat cu ocazia evenimentului o salopetă neagră, cu decolteu adânc ce i-a lăsat la vedere sutienul cu capse, foarte sexy. În picioare a purtat o pereche de pantofi roz-corai cu platformă și toc foarte înalt. Look-ul a fost destul de simplist, însă efectul de color-block cu pantofii colorați a pus-o în evidență într-un mod plăcut. Accesoriile purtate au fost de asemenea simple, neieșind prea mult în evidență.
Uite cum s-au îmbrăcat Andreea Bălan și Oana Roman la o prezentare de modă

Oana Roman, mămică radiantă

După toate probleme de sănătate pe care le-a avut după naștere, Oana Roman pare să-și fi revenit și a reluat aparițiile în public. Proaspăta mămică a venit la evenimentul Elenei Perseil îmbrăcată într-o rochiță midi roz, din dantelă. În picioare a avut o pereche de sandale metalice cu platformă.
Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton