Haina din blană albă, must have în sezonul rece. Cum o porţi

.
Blănurile revin în fiecare sezon rece, însă pe podiumurile de prezentare cele care au făcut senzaţie sunt cele albe. Nu este de mirare că vedetele au inclus haina din blană albă în garderoba lor, iar mai jos îţi arătăm câteva exemple de cum o porţi pentru a arăta ca un star adevărat.

Jennifer Lopez s-a făcut uşor remarcată pe covorul roşu cu outfit-ul ei all-white, în care piesa de rezistenţă a fost blana albă, naturală, lucru care i-a înfuriat pe militanţii PETA. Criticii de modă i-au apreciat însă ţinuta, pentru că unei blăni luxoase, vedeta i-a asociat elemente uşor retro: o pereche de pantaloni evazati în stilul anilor ’70, ochelari de soare supradimensionaţi şi un clutch cu ţinte metalice.

haina-blana-alba-cum-port 1

Cântăreaţa britanică Jessie J a ales haina din blană albă artficială pentru a-şi întregi un look relaxat. O pereche de jeansi, sneakers aurii, o geantă albă şi ochelari oversize au fost piesele cu care vedeta a defilat pe străzile New-York-ului. Nu a uitat nici cerceii statement, care au adăugat o notă sofisticată acestei ţinute casual.

Jessie J Out And About In NYC

Despre Nicole Richie se ştie că este o adevărată fashionistă, la curent cu ultimele tendinţe în modă. Haina ei din blană artificială, de peste 2000 de dolari, creaţie Stella McCartney, a fost nu doar admirată, ci şi lăudată, pentru modul în care a scos-o în evidenţă. Sora mai mică a lui Paris Hilton a mizat pe culori închise – o salopetă tricotată, botine negre din piele de mânz, ochelari şi căciulă în ton – şi pe o pată de culoare – geanta -, pentru a prezenta piesa de rezistenţă a ţinutei, haina din blană albă, purtată pe umeri, aşa cum o cere curentul acestui sezon.

haina-blana-alba-cum-port 3

Colecţia de blănuri a lui Kate Moss este una impresionantă, însă celebrul model reuşeşte să surprindă de fiecare dată cu maniera în care combină piesele vestimentare. Un exemplu este acesta, când a reuşit să dea un aer glam şi super-sexy apariţiei ei, folosind doar două elemente: haina din blană albă şi cizmele peste genunchi marca Stuart Weitzman.

haina-blana-alba-cum-port 4

Kourtney Kardashian, ca oricare dintre surorile ei, acordă o atenţie deosebită modului în care se prezintă în public. Un outfit care a surprins plăcut a fost format dintr-o haină din blană albă, creaţie Skaist Taylor, asociată cu o cămaşă colorată, pantaloni albi, o poşetă maro şi pantofi din piele de piton Christian Louboutin „Rolando”.

haina-blana-alba-cum-port 5

(Sursa foto: Hepta)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton