Glamour Women of the Year 2023. Selma Blair, Mary J. Blige și Millie Bobby Brown au făcut furori pe covorul roșu

.

Premiile Glamour Women of The Year s-au desfășurat pe 7 noiembrie în Manhattan. O seară plină de emoții, modă și lacrimi de bucurie. Înainte de a-și primi trofeele, vedetele au pășit pe covorul roșu unde s-au bucurat de toată atenția fotografilor.

Selma Blair, Millie Bobby Brown, America Ferrera și Kat Graham sunt doar o parte din femeile celebre care au impresionat cu ținutele lor la gala Glamour.

Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Glamour Women of The Year

La ceremonie, Selma Blair (51 ani) a apărut într-o rochie de dantelă bleumarin, la care a asortat un pulover marca Lingua Franca, ce a fost brodat cu numele activiștilor cu dizabilități.

Diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2018, actrița a fost foarte deschisă cu privire la călătoria ei cu această boală. La eveniment, Blair a fost recompensată cu premiul Daring to Disrupt.

Pe de altă parte, Millie Bobby Brown, a strălucit într-o rochie de mătase neagră, cu închizătoare metalică la gât. Actrița în vârstă de 19 ani a fost însoțită pe covorul roșu de iubitul ei, Jake Bongiovi.

Și America Ferrera a făcut furori pe covorul roșu, unde a apărut într-o rochie neagră fără mâneci, cu o fustă de dantelă. Actrița și-a completat ținuta cu o poșetă neagră și o pereche de tocuri în aceeași nuanță.

Cântăreața Mary J Blige, în vârstă de 52 de anu, a arătat spectaculos la gala Glamour Women of The Year. Aceasta a optat pentru o rochie verde, strălucitoare, mulată, ce i-a scos în evidență formele, și cu un decolteu adânc.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, s-au bucurat de o seară liberă, pășind pe covorul roșu fără copiii lor. Cei doi au zâmbit și s-au îmbrățișat în fața fotografilor, bucurându-se din plin de seara liberă. Hilaria a întors toate capetele cu rochia ei roșie, lungă.

Brooke Shields (58 ani) a ales o ținută mai colorată, rochia ei în mai multe culori strălucind la propriu.

Citește și: Ce rochii de mireasă se poartă în 2024? Modelul pe care Cătălin Botezatu nu îl recomandă: „Mi se pare o prostie” / Video exclusiv

Citește și: Ploaie de staruri la CFDA Awards 2023. Serena Williams, Demi Moore și Kim Kardashian au strălucit pe covorul roșu

Citește și: De ce își injectează Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, botox în zona axilelor. „Baba suferă la bătrânețe!”

Citește și: Echipa America Express, urmărită de șeful mafiei din Pasto, Columbia: „Multe lucruri se puteau întâmpla”

Millie Bobby Brown, discurs adresat femeilor care au inspirat-o

Millie Bobby Brown a realizat în cei 19 ani ai săi cât alții într-o viață. Este vedeta unei serii de succes, Stranger Things, și a unui film de succes, Enola Holmes, are propria linie de cosmetice, este ambasador al bunăvionței UNICEF și este logodită cu dragostea vieții ei, Jake Bongiovi. Iar acum a fost numită Glamour Global Woman of the Year.

În discursul ei de acceptare a premiului, actrița a reflectat asupra călătoriei ei în domeniul cinematografic, precum și asupra femeilor care o inspiră, precum Brooke Shields și viitoarea ei soacră, Dorothea Hurley.

„Mulțumesc Dorothea, pentru frumoasele cuvinte. Înseamnă atât de mult pentru mine că ești aici în această seară. Pasiunea ta de a-i ajuta pe ceilalți cu munca ta umanitară mă inspiră și sper să ajung să fiu jumătate din femeia care ești tu”, a spus Millie Bobby Brown în discursul ei, potrivit Daily Mail.

„Dorothea și-a crescut fiul, pe logodnicul meu, să se simtă confortabil în preajma femeilor puternice. Să vadă femeile ca fiind egalele lui. Mamele care au acele conversații deschise și transparente cu fiii lor pot promova egalitatea de gen pentru generația mea și următoarea”, a mai zis actrița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la gala Glamour Women of the Year 2023

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton