Cele mai frumoase rochii de la premiile CMA 2011

.

Vedetele muzicii country şi-au dat întâlnire ieri, în Tennessee, la decernarea premiilor CMA 2011. Covorul roşu a fost asaltat cu apariţii strălucitoare, iar Taylor Swift a fost cea mai rafinată!

Rochii Country Music Awards

 
Taylor Swift, prinţesa muzicii country, a fost extrem de elegantă într-o rochie spumoasă din şifon gri. Creaţia sirenă, cu volumetrii, decorată cu trenă dramatică, din tul bogat, a fost combinată cu coafura deja semnătură a cântăreţei şi cercei cu diamante, stil candelabru.
 
Nicole Kidman a fost răvăşitoare în rochia statuară Jean Paul Gaultier. Creaţia preţioasă, pudrată cu paiete şi sute de mărgeluţe negre, a avantajat-o pe actriţă şi a strânit doar critici pozitive.
 
Creaţiile somptuoase şi strălucitoare se pare că au fost trendul acestui
eveniment. Leann Rimes a mizat pe o rochie Badgley Mischka, o suavă piesă cu volănaşe şi broderie cu fir argintiu, stropită cu mărgele, la care cântăreaţa a combinat un clutch metalic şi bijuterii cu diamante.
 
Carrie Underwood a purtat o rochie cu model vintage marca Reem Acra, o creaţie ce pare aur pur. Sutele de paiete aurii, părul blond miere şi clutchul satinat au transformat-o pe gazda evenimentului într-o zeiţă solară.
 
Care rochie este preferata ta?
 
Cele mai frumoase rochii de la premiile CMA 2011
 
Foto: Hepta, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton