Eva Longoria și Cara Delevingne, apariții spectaculoase la Vogue World Paris. Selma Blair, fără baston pe covorul roșu

.

Vedete internaționale din lumea modei, divertismentului și sportului și-au făcut apariția la foarte așteptatul spectacol Vogue World de la Place Vendôme, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, pe 23 iunie 2024. Printre participanții de seamă ai evenimentului care dă tonul pentru sezonul următor se numără Eva Longoria, Cara Delevingne, Maria Şarapova şi alţii.

Vedete la Vogue World Paris, cel mai așteptat eveniment din lumea modei din această vară

Eva Longoria, Cara Delevingne, Anna Wintour, Selma Blair, sunt doar câteva din vedetele care au participat în acest weekend la prezentarea de modă Vogue World Paris, ce s-a desfășurat la Place Vendôme.

Deși toate celebritățile au avut apariții spectaculoase, cu rochii care au ieșit rapid în evidență, cea care a întors toate privirile a fost Cara Delevingne, în vârstă de 31 de ani. Celebrul model a avut o ținută care a imitat sutienul iconic al Madonnei. Aceasta a purtat body asemănător cu celebrul sutien Jean Paul Gaultier al cântăreței, la 34 de ani după ce artista în vârstă de 65 de ani și-a expus corsetul în timpul turneului mondial Blonde Ambition din 1990.

Cara s-a asigurat că luminile reflectoarelor vor fi asupra ei când a sosit purtând corsetul nud similar, creat tot de Jean Paul Gautier, și cu o pălărie de marinar.

Între timp, Eva Longoria a emanat eleganță într-o rochie neagră strălucitoare. Actrița, în vârstă de 49 de ani, și-a arătat curbele într-o rochie neagră, mulată, cu bretele subțiri strălucitoare.

Citește și: Lana Dumitru, designer: „Ce credem că este SF acum probabil va fi normalitatea hainelor copiilor noștri”│INTERVIU

Citește și: Cum să îţi alegi costumele de baie în funcţie de forma sânilor. Există 7 tipuri de busturi

Anna Wintour, în vârstă de 74 de ani, a optat pentru o rochie portocalie strălucitoare, în timp ce a sosit devreme pe covorul roșu. Editorul Vogue, care găzduiește evenimentul, a întors capetele în ansamblul ei portocaliu plin de farmec, cu dungi roz și albe. Ea și-a completat look-ul cu ochelari de soare și cu cizme cu imprimeu de șarpe.

Normani, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat într-o rochie mini din piele, cu fermoar argintiu.

Selma Blair, fără baston pe covorul roșu

Selma Blair a arătat fabulos într-o rochie din paiete în carouri în momentul în care a pășit încrezătoare, fără baston, pe covorul roșu. Actrița americană, în vârstă de 52 de ani a ales să poarte o pereche de colanți negri șii cizme cu toc, când a luat cu asalt evenimentul plin de vedete.

Ea și-a completat aspectul cu cercei rotunzi și un ruj roșu.

Citește și: 9 tendințe în modă pentru vara anului 2024. Ce să porți pentru a fi sigură că ai o prezență fresh

Citește și: Celebritățile au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Eva Longoria, ravisantă pe covorul roșu

Dacă a apărut la eveniment într-o rochie portocalie, Anna Wintour s-a schimbat apoi într-o ținută complet diferită. Redactorul Vogue a ales o rochie cu imprimeu floral și un bolero cu flori roz și mov.

Printre vedetele care au mai participat la eveniment s-au numărat Maria Sharapova, Christina Milian, Lucien Laviscount, Ashley Park și Becky G.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Vogue World Paris

Sursă foto: Profimedia

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton