Două vedete, aceeaşi ţinută. Cui îi stă mai bine?

.

Chiar şi la Hollywood se mai întâmplă ca două vedete să poarte aceeaşi rochie sau aceeaşi salopetă pe covorul roşu sau pe stradă. Vezi ce vedete au gusturi asemănătoare şi cui îi stă mai bine.
Rosie Huntington Whitley şi Alyssa Milano s-au îndrăgostit amândouă de aceeaşi salopetă, o piesă neagră cu decupaje sexy pe bust. Accesorizarea a fost însă diferită, căci prima a purtat o pereche de pantofi argintii, în timp ce a doua a ales pantofi galben neon. Evident, Rosie are avantajul unei siluete de topmodel, dar şi Alyssa arată foarte bine în această salopetă.
Tot o salopetă au purtat Eva Mendes şi Heidi Klum, dar ţinutele au fost foarte diferite. E vorba de o creaţie fluidă, de vară cu imprimeu floral în alb şi negru. Eva i-a dat un aer de vacanţă ridicând pantalonii până la genunchi, în timp ce Heidi a creat o ţinută de toamnă adăugând o jachetă de piele şi o eşarfă supradimensionată.
Eva Mendes şi Heidi Klum
Sandra Bullock şi Paula Abdul au purtat o salopetă neagră cu volan pe bust, genul de model care avantajează femeile cu sânii mici. Amândouă arată minunat, deşi accesorizarea este, din nou, diferită.
Două vedete, aceeaşi ţinută. Cui îi stă mai bine?
Două culori diferite, aceeaşi croială: Halle Berry şi Jennifer Garner. Amândouă au purtat o rochie cu un singur umăr şi drapaje pe talie, o creaţie feminină, elegantă, care avantajează ambele siluete.
Două vedete, aceeaşi ţinută. Cui îi stă mai bine?
În ce le priveşte pe Vanessa Hudgens şi Carmen Electra, amândouă au ales o rochie snake print cu volan pe bust. Carmen a preferat să o poarte foarte simplu, cu pantofi asortaţi. Însă Vanessa Hudgens a creat o ţinută boho chic punând peste rochie un cardigan asortat şi accesorii specifice stilului.
Două vedete, aceeaşi ţinută. Cui îi stă mai bine?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton