Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

.

Donatella a făcut din „Versace”, după moartea fratelui ei, Gianni Versace, un nume care rezonează pe tot globul. Pe lângă faptul că este una dintre vedetele din lumea modei, s-a asigurat că Versace va rămâne acel brand care nu îmbătrânește niciodată și care îi atrage atât pe tineri, cât și pe maturi.

Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen sunt doar câteva dintre celebritățile care au defilat pentru Versace.

Donatella Versace, despre regulile din modă

“După moartea lui Gianni, a trebuit să mă uit în jur la ce se întâmplă în societate. Nu era aceeași lume. Și mi-am dat seama ce îi lipsește lui Versace, și asta erau hainele de zi. Eram foarte concentrați să facem haine de cocktail, haine de seară. Deci, de ce nu încerc să fac o femeie să meargă la birou purtând Versace?”, mărturisea Donatella Versace.

Donatella Versace a vorbit despre regulile pe care le respectă cu sfințenie și care ar putea să își facă loc și în viața noastră, asta dacă ne dorim un stil care să ne definească și să ne diferențieze de ceilalți.

Ai întotdeauna o ținută potrivită

Alegerea mea este costumul perfect cu pantaloni. Dacă aș putea purta un singur lucru pentru tot restul vieții, ar fi o pereche de pantaloni negri și un pulover negru. Și diamante, desigur. Unele mari!

Un dulap organizat este cheia

Eu le organizez pe ale mele după tipul hainelor – rochiile într-un loc, pantalonii în altul și sertare uriașe cu ochelari de soare. Am un dulap separat pentru bijuterii.

Da, poți alerga pe tocuri

De aceea e de preferat să le alegeți pe cele tip platformă. Le port de când eram adolescentă și poi merge oriunde în ele, spune Donatella Versace.

Pune preț pe haine

Piesele mele preferate sunt tot ce mi-a făcut fratele meu Gianni – de la prima mea fustă mini din piele lăcuită până la jachetele frumoase pe care mi le-a croit în atelierul nostru. Le-am păstrat pe toate. De la designerul meu am întotdeauna ceva din noua colecție – o rochie de cocktail neagră frumoasă și o geantă matlasată fantastică Greca Goddess. Îmi place să mă gândesc la viitor și să iau hainele cu mult înainte.

Investește într-un dulap capsulă

Donatella Versace spune că fiecare femeie ar trebui să aibă un sacou negru, o fustă creion superbă, o rochiță neagră, frumos croită. Blugi perfecți – croiți cu o cută în față – da, ați auzit bine aici! Pantofi stiletto negri și cizme biker negre. O geacă de piele grozavă. Și o geantă de mână perfectă.

Citeşte și: Raluca Bădulescu, ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023. Ce ascunde vedeta în geantă: „La an nou, obiceiuri noi”/ Exclusiv

Citeşte și: Ce rochii de mireasă se poartă în 2024? Modelul pe care Cătălin Botezatu nu îl recomandă: „Mi se pare o prostie” / Video exclusiv

Citeşte și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

Citeşte și: 7 modele de genți mereu la modă. Se potrivesc pentru orice ocazie și nu se demodează niciodată

Amestecă ținutele noi cu cele vechi

„Am un dulap mare plin de piese Versace: unele pe care le port de ani de zile, altele care sunt direct de pe catwalk. În garderoba mea vei găsi mereu pantaloni evazați și cămăși de mătase”, mărturisește Donatella.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton