De ce să ţii cont când nu porţi sutien

.
Sutienul poate fi destul de incomod, aşa că dacă ai curaj şi renunţi la el, ţine cont de câteva lucruri. Pot fi aplicate atât de femeile cu sâni mari, cât şi de cele cu sâni mai mici.

Cel mai simplu mod de a renunţa la sutien este să alegi topuri care au cupe încorporate. Sunt şi o alegere mai sănătoasă, deoarece sutienele foarte mulate pot interfera cu circulaţia limfei.

Rochiile sau bluzele care se leagă sub sâni pot fi purtate fără sutien, deoarece îţi vor asigura, în continuare, susţinere.

Un alt mod în care poţi ascunde faptul că nu ai sutien este să porţi mai multe straturi de haine. Un top vaporos, un cardigan şi o eşarfă vor arăta perfect împreună şi nu vor dezvălui nimic din ce nu îţi doreşti.

Hainele din materiale mai groase, precum puloverele tricotate, pot fi purtate fără sutien, pentru că nu vor dezvălui nimic.

Ce să eviţi când nu porţi sutien

Nu purta niciodată topuri sau bluze din mătase ori alte materiale vaporoase şi delicate fără sutien. Oricât de bine s-ar simţi pe piele, vor expune fiecare parte a sânului tău şi te vei simţi incomod. Evită, de asemenea, hainele foarte largi şi decoltate, pentru că nu vei avea nicio şansă să eviţi incidentele ruşinoase. Dacă ai sâni mari, nu ar trebui să porţi bluze mulate fără sutien, pentru că vor fi foarte presaţi şi se vor vedea ciudat.
Când te decizi să renunţi la sutien, ţine cont şi de regulile de bun simţ. La muncă sau la şcoală nu este indicat să renunţi la această piesă.

Motive să nu mai porţi sutien

Ai multe avantaje, dacă renunţi la sutien. În primul rând, vei economisi bani, având în vedere că sutienele frumoase şi de calitate sunt exagerat de scumpe. În al doilea rând, nu trebuie să îţi mai faci griji că îţi cad bretelele sau că se văd. Ai mai multă libertate de mişcare şi nu mai sunt sârme care să te deranjeze sau elastice care să te strângă prea tare. Studiile au arătat că femeile care nu poartă sutien au sâni mai fermi. Acest lucru se datorează faptului că sânii au ligamente care au rolul de a oferi suport. Când porţi sutien, aceste ligamente nu îşi mai îndeplinesc rolul şi se deteriorează.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton