Dana Rogoz, îmbrăcată tres chic la Paris

.

Dana Rogoz este cunoscută pentru gustul său vestimentar excepţional, fiind şi una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe de fashion din România. Aşadar, nu a putut rata săptămâna modei la Paris, unde a îmbrăcat mai multe ţinute extravagante.
Una dintre cele mai frumoase alegeri vestimentare pe care le-a facut zilele trecute a fost o ţinută all-black, foarte chic, care i-a dat un aer de franţuzoaică foarte cochetă.
Dana Rogoz, îmbrăcată tres chic la Paris
Dana a purtat o rochie neagră cu fusta din tulle, peste genunchi, şi cu topul din dantelă, iar pe deasupra o tunică neagră, cu inserţii de catifea şi nasturi metalici în stil military. În picioare a avut o pereche de pantofi negri cu vârf ascuţit, cu toc înalt şi platformă, iar pe umăr o frumoasă geantă, tot neagră, cu detalii metalice.
Dana Rogoz, îmbrăcată tres chic la Paris
Mai nou, Dana Rogoz a început filmările noului sezon al emisiunii sale, „De suflet”, dar în acelaşi timp se pregăteşte să devină mămică. Vedeta a anunţat vestea fericită pe pagina sa de Facebook şi a primit sute de urări de bine din partea fanilor săi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton