Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea Chanel din cadrul Paris Fashion Week. Naomi Campbell a întors toate privirile

.

Naomi Campbell, Keira Knightly, Michelle Williams și Vanessa Paradis sunt doar câteva din celebritățile internaționale care au făcut furori la show-ul de modă al casei Chanel, în cadrul Paris Fashion Week. Vedetele au călcat pe covorul roșu în ținute spectaculoase. La Săptămâna Modei, marile branduri își prezintă noile colecții pentru sezonul toamnă-iarnă 2024, în prezența a numeroase staruri.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea colecției Chanel de la Paris Fashion Week

Naomi Campbell a arătat superb când a asistat marți la spectacolul Chanel Haute Couture în timpul Paris Fashion Week. Supermodelul britanic, în vârstă de 54 de ani, a întors toate privirile când a apărut îmbrăcată într-o rochie cu mâneci lungi, argintiu metalic.

Veterana podiumului a ales o ținută acoperită de paiete strălucitoare, în timp ce părul și l-a ales la spate, într-o coadă lejeră. Aceasta și-a completat look-ul cu cercei Chanel argintii și tocuri negre.

Alături de Naomi, la prezentarea de modă au mai fost vedete precum Keira Knightley, Michelle Williams și Olivia Dean.

Knightly, în vârstă de 39 de ani, a optat pentru o rochie albă de vară cu mâneci albe transparente, radiind la evenimentul care a adunat numeroase celebrități.

Citește și: Jennifer Lopez și fiica Monicăi Bellucci, apariții fresh la Paris Fashion Week. Kylie Jenner a întors toate capetele la show-ul Schiaparelli

Citește și: Eva Longoria și Cara Delevingne, apariții spectaculoase la Vogue World Paris. Selma Blair, fără baston pe covorul roșu

Împodobită cu un guler din satin cu volan, cu o fundă albă, actrița a combinat rochia cu niște tocuri alb-negru și o geantă Chanel albă.

Michelle Williams a ales să păstreze un look simplu într-o rochie midi neagră cu nasturi și tocuri negre.

Greta Gerwig, apariție surpriză pe covorul roșu

Greta Gerwig a avut o apariție surpriză în primul rând al prezentării de modă a casei Chanel de la Paris Fashion Week. Regizoarea americană a optat pentru un ansamblu format din două piese. Bluza albă, lăsată pe umăr a adus un aer franțuzesc ținutei sale, în timp ce pentru partea de jos a ales o fustă albă cu model transparent.

Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de tocuri negre și câteva coliere.

Citește și: 9 tendințe în modă pentru vara anului 2024. Ce să porți pentru a fi sigură că ai o prezență fresh

Citește și: Cum să îţi alegi costumele de baie în funcţie de forma sânilor. Există 7 tipuri de busturi

Și Camila Morrone a fost prezentă la eveniment. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio a optat și ea pentru o rochie albă cu mâneci lungi și detalii aurii în talie. Modelul și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre cu toc.

Kerry Washington s-a aflat și ea printre vedetele din primul rând al prezentării Chanel. Aceasta a ales un costum alb-negru cu o fustă specială de tulle negru, transparent.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea Chanel din cadrul Paris Fashion Week

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton