Cum poţi să-ţi transformi complet garderoba, cu un buget minim

.
Fraza „nu am cu ce să mă îmbrac, vreau alte haine” este atât de folosită de către noi toate, încât nici nu mai ştim cât de des o rostim. Ce-i drept, ne dorim în permanenţă haine şi outfit-uri noi, însă putem rezolva asta foarte uşor şi dacă nu aveam un buget prea mare dedicat dorinţelor noastre.

Iată cinci moduri prin care poţi să îţi refaci stilul şi garderoba cu bani cât mai puţini:

Taie-ţi jeanşii vechi!

O metodă foarte simplă prin care poţi să-ţi transformi jeanşii vechi este să îi tai, pur şi simplu, transformându-i în pantaloni scurţi, cu franjuri. De asemenea, poţi să îi tai şi în jurul genunchilor, dându-le un aspect extrem de trendy!

Tricouri simple

Dacă portofelul nu te lasă să dai prea mulţi bani pe haine, va trebui să te descurci cu variante limitate. Asta nu înseamnă, totuşi, că vei fi îmbrăcată la fel, în fiecare zi. Soluţia este să îţi cumperi tricouri cât mai simple, preferabil din bumbac, de diferite culori. Pentru că ele sunt mai ieftine decât cele cu model special şi pot fi incluse în mod creativ în numeroase ţinute şi accesorizate cu succes cu diferite eşarfe, coliere sau broşe.

Rochii

Atunci când îţi alegi rochiile, indicat este să nu te laşi convinsă de cele mai elegante dintre ele, ci să te gândeşti care sunt modelele pe care le poţi purta într-un mod cât mai versatil. Spre exemplu, pe cele mai mulate le poţi purta atât simplu, cât şi cu o cămaşă largă, bărbătească, pe deasupra. Pe cele mai simple le poţi accesoriza cu eşarfe mari, iar pe cele cu bretele subţiri le poţi purta cu sacouri. Şi, ca să păstrezi regula bugetului minim, poţi găsi aceste rochii pe Miniprix.ro.

Încălţămintea

Asigură-te că, atunci când îţi recalculezi colecţia de pantofi, ai o pereche de stilettos negri, roşii sau într-o culoare neutră, o pereche de balerini simpli, o pereche de tenişi şi sandale comode. Acesta este „kit-ul” sigur în ceea ce priveşte încălţămintea, de care ai cu siguranţă cel mai des nevoie.

Transformă rochiile vechi în… fuste!

Dacă te-ai plictisit de rochiile tale şi vrei totuşi ceva nou, poţi merge la croitorie, iar din cele cu material bun să îţi faci câteva fuste. În sezonul acesta, poţi purta fuste în cloş, plisate sau creion, dacă îţi plac!

Foto: Dollar Photo Club

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton