Cum să porţi pantofii aurii

.

Pantofii aurii sunt un must-have în sezonul rece, fiind potriviţi mai ales pentru petrecerile de Sărbători. Vezi cum să îi porţi.
Deşi par pretenţioşi, pantofii aurii sunt piese extrem de versatile şi pot fi purtaţi atât la petreceri, cât şi la întâlniri mai puţin oficiale.
Pentru ocaziile speciale, îi poţi purta cu rochii simple, pentru că vor da un aer sofisticat ţinutei. Nu ai nevoie de multe bijuterii şi pot fi purtaţi cu orice culoare. Cel mai bine se potrivesc, însă, cu maro, ivoriu şi auriu.
Cum să porţi pantofii aurii
Pantofii aurii pot fi purtaţi şi la birou, câtă vreme îţi compui o ţinută foarte simplă. Un costum negru şi un top alb vor fi foarte bine scoşi în evidenţă de acest model de pantofi.
Cum să porţi pantofii aurii
Pentru ţinutele ceva mai casual, poartă-i cu blugi boyfriend, un tricou simplu şi o jachetă.
Cum să porţi pantofii aurii

Ce trebuie să ştii despre pantofii aurii

Pantofii aurii datează din perioada romanilor, când erau purtaţi sub formă de sandale gladiator. Erau numiţi bijuterii pentru picioare şi se făceau la comandă, astfel încât să nu poată fi purtaţi decât de proprietar. Acum sunt creaţi din materiale textile, dar atunci erau făcuţi din aur pur, iar când purtătorul murea, erau puşi în mormânt, alături de el.
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton