Celebritățile au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Eva Longoria, ravisantă pe covorul roșu

.

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele se întrec în a-și prezenta cele mai spectaculoase piese vestimentare pe covorul roșu. În acest wekeend nume mari precum Demi Moore, Selena Gomez, Kirsten Dunst, Cate Blachett, Uma Thurman sau Carla Bruni au făcut show cu ținutele lor uluitoare, la premiera unora dintre cele mai așteptate proiecții.

Ținute spectaculoase pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024

În acest weekend a avut loc premiera unora dintre cele mai așteptate filme, printre care „The Substance”, „Emilia Perez”, „Kinds of Kidness” sau „Rumors”. Iar acestea au adunat pe covorul roșu unele dintre cele mai cunoscute vedete la nivel internațional, care au făcut un adevărat spectacol cu ținutele lor fabuloase.

Demi Moore a uimit într-o rochie extravagantă la premiera filmului „The Substance”. Actrița în vârstă de 61 de ani a ales să poarte la eveniment o rochie aurie cu un detaliu ce semăna cu o săgeată pe care a accesorizat-o cu bijiterii de argint și diamante.

La aceeași proiecție a fost prezentă și modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 37 de ani, care a arătat fantastic într-o salopetă neagră fără mâneci acoperită cu șiroaie de ciucuri argintii care ajungeau până la podea.

Pe covorul roșu a pășit și Alessandra Ambrosio (43 ani) care a întors toate capetele cu rochia sa argintie, strălucitoare, fără mâneci.

Citește și: Show de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Naomi Campbell și Anya Taylor Joy au adus glam-ul pe covorul roșu

Citește și: Ținute neinspirate la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Cine a dat greș pe covorul roșu

Eva Longoria a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Nu o dată, ci de două ori celebre actriță a pășit încrezătoare pe celebrul covor de pe Riviera Franceză. Prima dată, aceasta a apărut la premiera filmului „Emilia Perez” îmbrăcată într-o ținută din două piese, formată dintr-un top decoltat și o fustă fluidă. Creația bleu îi aparține lui Elie Saab, iar Longoria a purtat-o cu încredere și grație.

Deși această ținută a arătat perfect pe trupul celebrei actrițe, cea de-a doua rochie a fost cea care a făcut-o să iasă din tipare. Prezentă la ecranizarea filmului 1„Kinds of Kidness”, Eva Longoria a arătat spectaculos într-o creație tot Elie Saab, roz, strălucitoare, cu un decolteu generos și cu o trenă dramatică.

Selena Gomez, în lacrimi la Cannes 2024

Selena Gomez a izbucnit în lacrimi în timpul premierea filmului ei, „Emilia Perez”, la Festivalul de Film de la Cannes, ce a avut premiera în cursul zilei de sâmbătă.

Artista în vârstă de 31 de ani a fost profund emoționată în momentul în care drama regizată de Jacques Audiard a fost ovaționată timp de nouă minute.

Citește și: Ținutele care au rămas în istoria Festivalului de Film de la Cannes. 12 rochii ce nu vor fi uitate niciodată

Citește și: Vedete la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes. Heidi Klum și Meryl Streep au făcut furori pe covorul roșu

Înainte de a intra în sala în care a fost proiectat filmul, Selena Gomez a impresionat pe covorul roșu cu ținuta ei alb-negru, pe umeri, semnată Saint Laurent. Artista și-a comoletat look-ul cu un colier complex cu diamante și cercei tot cu diamante.

Apoi, Selena a primit numoerase aprecieri pentru rochia roșie purtată la ședința foto pe care a realizat-o alături de Zoe Saldana, colega ei de pe platoul filmului „Emilia Perez”. Artista a optat pentru o rochie cu volane în jurul decolteului și și-a completat ținuta cu pantofi în aceeași nuanță, în timp ce buclele îi picau lejer pe umeri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele spectaculoase pe care vedetele le-au purtat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton