Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor de la Paris Fashion Week. Kylie Jenner, pe covorul roșu cu fetița ei, Stormi

.

Paris Fashion Week nu este doar o ocazie pentru marile case de modă de a-și prezenta noile colecții, ci și pentru vedete, de a-și arăta stilul. Mai multe celebrități nu au pierdut ocazia de a participa la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului din industria fashion și au zburat spre capitala Franței.

Jennifer Lopez a profitat că se află în Paris pentru a fi prezentă nu la unul, ci la trei show-uri din cadrul săptămânei modei, iar aparițiile sale au fost de neuitat. Pe de altă parte, Kylie Jenner a decis să își introducă fiica în această lume și a luat-o cu ea la prezentarea Maison Valentino.

Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor de la Paris Fashion Week

Jennifer Lopez a dovedit că are un simț dezvoltat al modei când a apărut la prezentările colecțiilor a două mari case de modă în cadrul Paris Fashion Week. Artista în vârstă de 54 de ani a întors toate privirile cu ținutele ei.

Miercuri, Jennifer a fost prezentă la show-ul Elie Saab Haute Couture primăvară/vară 2024. Aici, vedeta a apărut într-o rochie verde cu un decolteu generos, peste care a pus o pelerină florală dramatică, realizată de celebrul designer.

La începutul acestei săptămâni, Jennifer Lopez s-a aflat în primele rânduri ale prezentării colecției Schiaparelli, unde a optat pentru un look mai cuminte. Aici, solista a apărut îmbrăcată într-o pereche de panataloni negri, o bluză albă pe gât și o jachetă cu petale de trandafir alb, creată chiar de directorul de creație al Schiaparelli, Daniel Roseberry.

Cel de al treilea show la care Lopez a fost văzută a fost cel al casei de modă Valentino. Aceasta a îmbrăcat la acest eveniment o rochie neagră cu mâneci lungi, împodobită cu detalii argintii de-a lungul brațelor.

Citește și: Donatella Versace: 6 reguli vestimentare care nu ar trebui ignorate

Citește și: Împrospătează-ți stilul vestimentar cu aceste 8 combinații de culori! Galerie foto

O altă apariție spectaculoasă a avut-o Irina Shayk, care a defilat pe podiumul Schiaparelli Haute Couture. Supermodelul a atras toate privirile nu neapărat datorită rochiei pe care o purta, ci a faptului că părea să nu mai aibă sprâncene. Aceasta a avut spârncenele albite, ceea ce i-a dat o înfățișare de pe altă planetă, care era tema cele mai recente colecții a casei de modă. Fosta iubită a lui Bradley Cooper a purtat o rochie neagră, fără bretele, cu ornamente nude și tocuri maro.

Gwyneth Paltrow (51 ani) s-a aflat în primul rând la prezentarea colecției Giorgio Armani Privé Couture din cadrul Paris Fashion Week. Fondatoarea Goop a adoptat un look chic, complet negru: o jachetă cu mâneci trei sferturi, cu detalii din satin și nasturi perlați, asortată cu pantaloni negri simpli.

Stormi, fiica lui Kylie Jenner, marea surpriză de la săptămâna modei

Kylie Jenner și-a ales un însoțitor mai special la prezentarea casei de modă Valentino. Femeia de afaceri a decis să o ia cu ea pe fiica ei, Stormi, în vârstă de 5 ani, care a purtat aceeași costumație ca celebra sa mamă.

Citește și: Rihanna, prima apariție la un show de modă după ce a născut. Ținuta spectaculoasă cu care a venit la Paris Fashion Week

Citește și: Heidi Klum, strălucitoare la petrecerea Walt Disney de după gala premiilor Emmy. Cele mai frumoase ținute ale vedetelor

Furând lumina reflectoarelor, Stormi a purtat ochelari de soare cu rame negre. Fetița a apărut într-o rochie neagră, fluidă, în timp ce mama ei a îmbrăcat o rochie tot neagră, însă mulată și fără mâneci. Ambele au avut aceeași pelerină de pene negre.

Înainte de a merge la show-ul Valetino cu fiica sa, Kylie Jenner a mai fost prezenta la evenimentul Jean Paul Gaultier, unde a adoptat un stil minimalist. Aici, vedeta a optat pentru o rochie mini cu corset și tul nude stratificat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la show-urile Paris Fashion Week

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton