Cele mai spectaculoase apariții de la Elle Style Awards 2023. Antonia, nemachiată pe covorul roșu / Galerie foto

.

Evenimentul Elle Style Awards reunește anual cele mai stylish personalități din România, de la designeri și modele, la cântăreți și creatori de conținut online. Gala de seara trecută nu a făcut excepție. Codul vestimentar al evenimentului a fost minimalismul, pe care fiecare l-a interpretat în mod diferit. Antonia a renunțat la machiaj, Raluca Bădulescu a optat pentru „mai puțin este mai mult”, iar Romanița Iovan și fiul ei s-au asortat în ținute all-white.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu, iar atmosfera a fost întreținută de artistele Eva Timush și Alina Eremia. Pe scena Elle Style Awards 2023 au mai urcat, printre mulți alții, Inna, Alexandra Stan, Andreea Berecleanu și Raluca Bădulescu, pentru a înmâna câte unul dintre premiile serii.

Aparițiile spectaculoase de la Elle Style Awards 2023

Pentru Inna a fost un moment și mai special, deoarece l-a invitat pe scenă pe Deliric, logodnicul ei, câștigătorul categoriei Best Male Pop Artist. Antonia a participat la eveniment nemachiată, într-un outfit all-white, și a obținut premiul Best Female Artist.

Raluca Bădulescu ar fi trebuit să-i înmâneze premiul Deliei, câștigătoarea categoriei Best Personal Style, însă artista a lipsit de la eveniment din cauza filmărilor. Andreea Berecleanu a premiat cel mai bun brand românesc, MURMUR, iar Alexandra Stan l-a premiat pe Lucian Broscățean, cel mai bun designer.

Citește și: Cea mai prost îmbrăcată vedetă de pe Instagram. „Haine ciudate care nu o avantajează niciodată” / Galerie foto

Citește și: Brandul Balenciaga șochează din nou. Ce preț are fusta prosop creată de celebra casă de modă

Citește și: Ce rochii de mireasă se poartă în 2024? Modelul pe care Cătălin Botezatu nu îl recomandă. „Mi se pare o prostie” / Video exclusiv

Ținutele all-black, preferatele invitaților la cea de-a 11-a ediție Elle Style Awards

Majoritatea ținutelor de la eveniment s-au rezumat la apariții simple și elegante, preponderent în non-culorile alb și negru. Gina Ghirilă, câștigătoarea categoriei cel mai bun model, a optat pentru un outfit all-black din trei piese. A purtat o fustă lungă, bustieră și sacou. Și-a accesorizat ținuta cu o curea, mănuși lungi din voal negru și bijuterii argintii.

O apariție ceva mai colorată a serii au fost Alexandra Ungureanu, care a purtat un trench verde pastel, și Anamaria Prodan. Impresara a venit la eveniment însoțită de fiica ei, Sarah, care a afișat un nou look. A renunțat la părul blond, iar trăsăturile ei au atras multe priviri.

Bianca Niculae, cel mai bun tânăr designer, a purtat o ținută desprinsă din paginile istoriei. Bianca a optat pentru o rochie cu spatele gol și o fundă supradimensionată, accesorizată cu o pălărie neagră.

În GALERIA FOTO de mai sus vedeți și ținutele purtate de Alexia Eram și Mario Fresh, Andreea Bănică, Nicole Cherry, Ileana Badiu, Alina Eremia, Misha Miller și creatoarea de conținut online Adelina Damian.

Foto: Instagram / Elle.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton