Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2024. Billie Eilish și Melissa McCarthy, printre vedetele care au dat greș

.

Covorul roșu al Premiilor Oscar a găzduit, în noaptea de duminică spre luni, unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Dar, în același timp, a văzut și unele dintre cele mai neinspirate ținute din sezonul premiilor, după ce unele celebrități nu s-au pus la punct cu lecțiile de stil.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2024

Chiar înainte să înceapă avalanșa de celebrități pe covorul roșu, mai multe personalități au călcat la ceremonie în haine care nu se potriveau deloc cu evenimentul. Printre acestea se află și vedeta „The Cosby Show”, Erika Alexander, care nu a reușit să ajungă pe lista celor mai bine îmbrăcate.

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a purtat o rochie ciudată, ce prezenta o siluetă simplă, albă, fără bretele, care ar fi fost elegantă, dacă nu ar fi existat fusta enormă, în nuanțe de negru, mov și verde, în stil tutu, care acoperea o mare parte din designul simplu al rochiei de dedesubt.

Deși Billie Eilish este cunoscută pentru moda ei care depășește limitele, ea a mers puțin prea departe la gala Premiilor Oscar din acest an. Aceasta a ales să combine o fustă în carouri cu un blazer, dând impresia că era îmbrăcată într-o uniformă școlară. Imaginea ei nu a fost ajutată de șosetele albe până la gambă sub tocurile negre, subliniind și mai mult aspectul de elevă decât cea de senzație a muzicii.

Citește și: Cupluri pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Elsa Pataky și Chris Hemsworth au pus capăt zvonurilor divorțului

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Oscar 2024. Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina pe covorul roșu

Actrița australiană Claudia Doumit, în vârstă de 31 de ani, a lăsat foarte puțin loc imaginației în rochia ei transparentă.

Cynthia Erivo a provocat destulă agitație odată cu sosirea ei pe covorul roșu din cauza rochiei sale bizare. Aceasta a avut chiar și propria coadă care curgea în spatele ei, pe covor.

Liza Koshy, accident vestimentar pe covorul roșu

Vedeta Youtube Liza Koshy s-a clasat, de asemenea, pe lista celor mai prost îmbrăcate la ceremonia de premiere de anul acesta – nu din cauza rochiei pentru care a optat, ci mai degrabă a tocurilor nebunești de înalte pe care a ales să le poarte. Aceasta nu s-a descurcat deloc pe acele tocuri și a ajuns să cadă pe covorul roșu, în fața fotografilor.

Tânăra în vârstă de 27 de ani părea inițial să fi obținut o victorie în această seară la categoria stil, în momentul în care a pășit pe covorul roșu, într-o rochie uimitoare, roșu închis. Dar, după câtvea momente, aceasta s-a trezit căzând nu doar de pe lista celor mai bine îmbrăcate, ci și pe covorul roșu.

Citește și: Emma Stone, accident vestimentar la Oscar! Rochia i-a cedat înainte să ridice trofeul pentru cea mai bună actriță în filmul „Poor Things” / Foto

Citește și: Premiile Oscar 2024: Lista completă a câștigătorilor

Liza Koshy s-a răsturnat, cu picioarele în sus, dezvăluind astfel că a făcut o alegere deloc inspirată în ceea ce privește încălțămintea.

Dwayne Johnson a intrat și el pe lista celor mai neinspirate ținute de la Oscaruri, după ce a apărut la eveniment într-un costum gri strălucitor.

Rochia foarte scurtă a cântăreței Becky G, care avea un top bustieră, a făcut-o să arate de parcă s-ar fi îndreptat spre un spectacol de Moulin Rouge mai degrabă decât la un eveniment strălucitor pe covorul roșu.

Melissa McCarthy a suferit un accident de stil rar pe covorul roșu în rochia ei roșu cu roz, ale cărei mâneci prezentau fâșii bizare de țesătură care arătau ca un cearșaf lipit de ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus care au fost cele mai neinspirate ținute ale vedetelor de la Premiile Oscar 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton