Cele mai neinspirate ținute de la MTV Video Music Awards. Thalia și Suki Waterhouse au dat greș pe covorul roșu

.

În ciuda reputației sale de strălucire și glamour, covorul roșu al MTV Video Music Awards din 2024 a fost marcat de mai mulți pași greșiți în modă. Câteva vedete au vrut să impresioneze prin ținutele lor, dar au ajuns pe lista celebrităților cu cele mai neinspirate outfit-uri.

Cele mai neinspirate ținute ale vedetelor, pe covorul roșu al MTV Video Music Awards

Vedetele au făcut un adevărat show de modă la MTV Video Music Awards, ce s-a desfășurat miercuri seară. Însă, din dorința de a crea un adevărat impact vizual, câteva celebrități au depășit măsura și au ajuns în topul celor mai prost îmbrăcate.

Thalia, 53 de ani, a făcut o declarație îndrăzneață într-un aspect auriu strălucitor din cap până în picioare. Cântăreața mexicană a purtat o rochie mini cu o trenă asortată aproape orbitoare.

Chanel West Coast, în vârstă de 36 de ani, s-a numărat printre primii sosiți la eveniment, aceasta intrând rapid pe lista celor care au dat greș cu ținutele lor. Artista a îmbrăcat o rochie mini bizară, cu un vârf de ac de siguranță alb și argintiu și o fustă asimetrică din plasă argintie. Ea a combinat ținuta cu ciorapi albi din plasă și tocuri argintii strălucitoare.

Citește și: Katy Perry și Taylor Swift, cele mai sexy apariții la MTV Video Music Awards. Lista câștigătorilor

Citește și: Angelina Jolie, Salma Hayek și Selena Gomez, admirate pentru ținutele purtate la TIFF 2024. Un câine a defilat pe covorul roșu al festivalului

Suki Waterhouse și Chet Hanks au avut unele dintre cele mai bizare apariții

Fiul lui Tom Hanks, Chet Hanks, în vârstă de 34 de ani, a purtat și el o ținută neobișnuită, formată dintr-o jachetă de motociclist în culorile roșu și alb-negru și pantaloni în aceleași nuanțe.

Lil Nas X, 25 de ani, a purtat un look inspirat de Power Rangers. Rapperul a optat pentru o jachetă de motociclist decupată, cu roz și alb, pantaloni asortați și o cască.

Citește și: Donatella Versace, apariție spectaculoasă la cina Caring a Fundației Kering. Katy Perry și Orlando Bloom, drăgăstoși pe covorul roșu

Citește și: Cele mai frecvente greșeli vestimentare care te fac să arăți mai în vârstă

Suki Waterhouse a intrat și ea pe lista vedetelor care au făcut o alegere neinspirată atunci când au decis ce să poarte la MTV Video Music Awards. Artista în vârstă de 32 de ani a ales o rochie neagrăformată dintr-un sutien negru legat cu bretele de fusta lungă în aceeași nuanță și un șal urioaș de pene.

Nicole „Snooki” Polizzi, în vârstă de 36 de ani, a avut și ea un eșec pe covorul roșu, unde a apărut într-o rochie învechită din paiete cu imprimeu de ghepard, pe care a accesorizat-o cu o pereche de tocuri masive cu platformă din lemn.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată cele mai neinspirate ținute de la MTV Video Music Awards 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton