Cele mai chic ținute din primul trailer al sezonului 4 „Emily in Paris”. Partea 1, din 15 august pe Netflix / Galerie foto

.

Mai puțin de o lună ne desparte de premiera sezonului 4 „Emily in Paris”. Netflix a dat startul acestei săptămâni cu primul trailer pentru partea 1, disponibilă pe platforma de streaming din 15 august. După o analiză amănunțită, Unica.ro a făcut un top al celor mai chic ținute purtate de actrița Lily Collins în primul trailer al noului sezon. Emily Cooper îmbrățișează o estetică la fel de colorată, dar ceva mai elegantă. În orice caz, cu siguranță nici de această dată nicio ținută de-a ei nu va trece neobservată!

Cele mai chic ținute din trailerul sezonului 4 „Emily in Paris”

Sezonul 4 din „Emily in Paris” aduce și mai multă dramă în viața protagonistei. Emily Cooper se află în fața unei alegeri extrem de dificile. Are sentimente puternice pentru doi bărbați, însă se lovește de obstacole în ambele relații. Gabriel urmează să devină tată alături de fosta lui iubită, Camille, iar Alfie este rănit și confuz după ce află despre istoria dintre ea și Gabriel.

Nici celorlalte personaje nu le merg toate ca pe roate. Sylvie se confruntă cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. În paralel, Mindy și trupa ei se pregătesc pentru Eurovision, însă nu stau deloc bine la capitolul finanțe.

Revenind la Emily, în noul sezon, ea și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin la care bucătarul tânjește de atâta timp. Atracția dintre cei doi este incontestabilă, însă prezența lui Alfie în peisaj și două mari secrete sunt pe cale să le dea viețile peste cap, au anunțat creatorii serialului.

Când apare sezonul 4 „Emily in Paris” pe Netflix

Noul sezon din „Emily in Paris” va avea două părți a câte cinci episoade fiecare. Partea 1 va avea premiera pe 15 august 2024, iar partea 2 pe 12 septembrie 2024. Luni, 22 iulie, Netflix a lansat trailerul primei părți din sezonul 4. Astfel, vedem care este dinamica dintre personaje și la ce ne putem aștepta în ceea ce privește acțiunea. Totodată, admirăm o colecție impresionantă de ținute chic demne de străzile din Paris.

Citește și: „Emily in Paris” revine cu sezonul 4 pe Netflix. Ce alte seriale urmează să fie lansate pe platforma de streaming

Citește și: Lily Collins, fiica lui Phill Collins, jefuită de o româncă. Cum arată inelul de logodnă care i-a fost furat

Citește și: Actrița Ashley Park din „Emily in Paris”, în șoc septic critic. „Mi-a afectat mai multe organe.” Cum se simte acum

Emily Cooper iubește costumele în noul sezon

Primul outfit care ne-a atras atenția a fost costumul Tara Jarmon în dungi albe și roșii pe care Emily îl poartă în două scene din trailer. Într-una dintre ele se sărută cu Alfie, în timp ce în cealaltă se ceartă cu Julien. Completată de o cămașă roșie și de o pălărie fedora, ținuta, deși colorată, este ceva mai „cuminte” decât ne-a obișnuit Marylin Fitoussi, creatoarea de costume a serialului, până acum.

O altă alegere foarte chic este costumul Karen Miller de culoare albastră accesorizat cu cizme Rabanne și cu o geantă Pierre Hardy. Perfectă pentru o întâlnire de afaceri, Emily poartă ținuta în timp ce are un schimb tensionat de replici cu Camille.

Ultima, dar nu cea din urmă dintre preferatele noastre este o ținută pe care Emily o poartă la cină cu Mindy. Protagonista a optat pentru o cămașă albă pe care a accesorizat-o cu o bustieră din tweed cu o floare supradimensionată în centru și cu o cravată multicoloră. Ținuta a fost întregită de o pereche de pantaloni albaștri și de un palton în carouri.

Descoperiți și alte ținute din sezonul 4 „Emily in Paris” în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Stephanie Branchu/Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton