Cele mai chic jachete pe care le poți purta în această iarnă

.
Zilele frumoase nu mai țin mult, așa că este momentul să îți pregătești garderoba pentru iarnă. Vezi ce jachete vor face furori în sezonul rece.

Capa

Capa este una dintre jachetele care pot fi purtate atât toamna, cât și iarna. Dacă acum o poți purta cu un tricou și o pereche de blugi, când temperaturile scad, asorteaz-o cu un pulover gros, pantaloni skinny și cizme peste genunchi. Vei arăta foarte chic!

Cojocul

Cojocul este una dintre piesele clasice, care nu se demodează niciodată. Inspirat din moda anilor 70, îl regăsești, în sezonul acesta, în colecțiile semnate Michael Kors sau Lanvin. Poți alege orice model, scurt sau lung, în funcție de ce ți se potrivește.

cojoc

Paltonul petrecut

Paltonul petrecut a fost în tendințe și anul trecut, iar anul acesta este nelipsit din garderoba fashionistelor. Are o croială lejeră, astfel că se potrivește oricărei siluete. Este confortabil și se potrivește atât cu piese casual, cât și cu unele elegante. Arată, însă, cel mai bine cu cizme sau botine cu toc.

palton legat in talie

Paltonul lung

Paltonul lung este inspirat din moda masculină. Are, de obicei, buzunare adânci și un singur rând de nasturi. Este foarte versatil și poate fi purtat cu absolut orice, de la blugi evazați la rochii de gală.

palton lung

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton