Vedetele cel mai bine îmbrăcate la Premiile Grammy 2024. Blue Ivy, fiica lui Beyonce, apariție surpriză pe scenă

.

Premiile Grammy au avut loc duminică seară, la Crypto Arena din Los Angeles, iar covorul roșu a fost luat cu asalt de unii dintre cei mai mari muzicieni din lume. Iar unele dintre artistele care au pășit cu încredere la cel mai mare eveniment al anului pentru muzică au arătat că stilul se îmbină foarte bine cu talentul. Iată cum s-au îmbrăcat vedetele la Premiile Grammy 2024!

Taylor Swift, Celine Dion, Dua Lipa, Miley Cyrus, Beyonce, Olivia Rodrigo și Paris Jackson sunt câteva dintre vedetele care au primit un mare „DA” pentru ținutele alese pentru acest eveniment.

Cel mai bine îmbrăcate vedete la gala Premiilor Grammy 2024

Seara a fost un real succes pentru Taylor Swift care, nu doar că a plecat acasă cu unul dintre cele mai râvnite trofee de la Premiile Grammy, cel pentru albumul anului, dar a intrat și pe liste celor mai bine îmbrăcate vedete.

Artista în vârstă de 34 de ani a atras atenția cu ținuta sa alb-negru semnată Schiaparelli Couture, ce a constat într-o rochie fără bretele și mănuși.

Miley Cyrus s-a alăturat lui Taylor pe lista celor mai bine îmbrăcate de la Grammy. Cântăreața a uimit cu ținuta ei personalizată de la Maison Margiela, formată dintr-o rochie de plasă metalică și lenjerie de corp asortată.

Dua Lipa a arătat ca o adevărată divă disco în rochia ei argintie Courreges cu bijuterii Tiffany & Co. Artista a purtat un colier din platină și aur galben de 18K, cu un safir portocaliu de peste 23 de carate, safire Umba, safire portocalii și diamante din colecția Tiffany Blue Book 2023.

Beyonce și soțul ei, Jay-Z, și-au adus fiica, pe Blue Ivy, în vârstă de 12 ani, la premiile Grammy. Aceștia au ales să nu se pozeze pe covorul roșu.

Celebra artistă a arătat spectaculos într-o jachetă neagră cu ținte și o fustă mini pe care le-a asortat cu o pălărie de cowboy albă.

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a făcut furori într-o rochie neagră decupată. Aceasta și-a acoperit numeroasele tatuaje cu machiaj, optând pentru un look „curat”.

Citește și: Premiile Grammy 2024: Taylor Swift a scris istorie, rapperul Killer Mike, arestat după ce a primit trei trofee. Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Marius Manole, de urgență la spital, după ce s-a accidentat pe scenă. Care este starea actorului

Citește și: Ce face Andrei Leonte la 12 ani după ce a câștigat X Factor: „E util să ai mai multe surse de venit. Inițial am fost dezamăgit, eram jenat” / Exclusiv

Citește și: Lili Sandu și Ileana Lazariuc, prietenie de 25 de ani: „Ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz” / Exclusiv

Blue Ivy, ravisantă pe scenă, la Premiile Grammy

Deși nu s-a fotografiat alături de părinții ei pe covorul roșu, Blue Ivy, fiica lui Jay-Z și a lui Beyonce, a avut o apariție uluitoare pe scenă.

Adolescenta în vârstă de 12 ani a urcat pe scenă împreună cu tatăl ei, în momentul în care artistul a primit premiul Dr. Dre Global Impact.

Blue Ivy a arătat spectaculos într-o rochie albă, lăsată pe umeri, pe care a accesorizat-o cu o poșetă în aceeași nuanță.

Aflat pe scenă, Jay-Z a ținut un discurs dur, fiind nemulțumit de faptul că reprezentanții Grammy Awards nu i-au acordat soției sale cel mai prestigios premiu, cel pentru albumul anului.

„Are mai multe Grammy-uri decât oricine altcineva (n.r. Beyonce a câştigat 32 de Grammy-uri), dar nu a câştigat niciodată albumul anului. Chiar şi după propriile voastre standarde, nu are sens. Gândiţi-vă la asta”, a afirmat Jay-Z, după ce câștigătoare la această categorie a fost desemnată Taylor Swift.

Anul trecut, Beyonce a intrat în istoria premiilor Grammy, când a doborât recordul pentru cele mai multe trofee câștigate de-a lungul carierei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Grammy 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton