Cea mai prost îmbrăcată vedetă de pe Instagram. „Haine ciudate care nu o avantajează niciodată” / Galerie foto

.

Uorfi Javed este o actriță și creatoare de conținut online din India. Tânăra de 26 de ani a devenit virală pe Instagram datorită sau din cauza ținutelor sale neobișnuite, care i-au atras titulatura de cea mai prost îmbrăcată vedetă.

Uorfi Javed are o comunitate online de peste 4,2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar videoclipuri cu outfiturile ei atipice au împânzit aplicația și au generat numeroase reacții pe rețelele sociale. Actrița a jucat în telenovele înainte de a se remarca într-un reality-show și de a deveni o personalitate online.

Uorfi Javed aeste considerată cea mai prost îmbrăcată vedetă de pe Instagram

Moda este o stare. Cel mai important este ca ceea ce purtăm să ne reprezinte și să ne facă să ne simțim bine. Deși ținutele lui Uorfi sunt creative, mulți utilizatori online au considerat că, în majoritatea outfiturilor, actrița nu pare să se simtă încrezătoare ori comodă.

Prin ținutele sexy pe care le poartă adesea, Uorfi Javed promovează iubirea de sine, cu toate că este adesea criticată că articolele de îmbrăcăminte pe care le alege nu îi avantajează deloc silueta. Actrița nu dă atenție comentariilor negative și experimentează constant din punct de vedere vestimentar.

Outfiturile lui Uorfi includ deseori un sutien nonconformist, confecționat din alimente, obiecte sau chiar vietăți cum ar fi peștii, vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus! Influencerița adoră piesele vestimentare originale, fiind implicată în procesul de creație al multora dintre ținutele sale.

Citește și: Delia, ținută nonconformistă la lansarea noului ei album, „Flex”. Cum arată corsetul cu mâini care „ies” din abdomen / Galerie foto

Citește și: Delia a bifat o nouă apariție controversată. Cât costă accesoriile solistei: „Orice e mai bine decât să treci neobservat”

„Atât de dizgrațioasă”

„E o persoană ciudată. Habar nu am cine este, dar întotdeauna pare că nu e ok. Haine ciudate care niciodată nu o avantajează, pantofi în care nu poate să meargă și un comportament bizar”; „Unde locuiesc eu cerșetorii se îmbracă mai bine”; „Atât de dizgrațioasă”, acestea sunt doar câteva dintre criticile primite de Uorfi în mediul online.

În ciuda comentariilor răutăcioase, actrița este de asemenea apreciată de milioane de oameni care o încurajează să experimenteze din punct de vedere stilistic. Mai mult, aceștia îi sugerează obiecte neobișnuite din care să-și realizeze noi apariții. Printre sugestiile acestea s-au numărat mucuri de țigară, coji de banană și kiwi.

„Creativitatea ta este de neegalat”; „Foarte, foarte inspirațională”; „Nu contează ce poartă, niciodată nu încearcă să fie seducătoare în public. Nu are un comportament vulgar. Are întotdeauna o natură distractivă și plăcută”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pozitive de pe contul de social media al actriței.

Citește și: Brandul Balenciaga șochează din nou. Ce preț are fusta prosop creată de celebra casă de modă

Citește și: Zendaya, fashion icon la doar 27 de ani. Cele mai stylish ținute ale actriței din 2023

A primit amenințări cu moartea

În urmă cu câteva săptămâni, Uorfi a înscenat o arestare într-o cafenea din Mumbai. Videoclipul în care este arestată de două actrițe îmbrăcate în polițiste pentru ținuta neadecvată pe care o purta a devenit viral, stârnind numeroase discuții în spațiul public. Ulterior, poliția din Mumbai s-a sesizat și a clarificat că actrița nu a fost arestată de autorități.

Tot recent, Uorfi Javed a primit amenințări cu viol și moarte după ce a recreat apariția actorului Chota Pandit din filmul „Bhool Bhulaiyaa” (2007).

Foto: Instagram/Uorfi Javed

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton