Cea mai nouă modă: stilul soție de mafiot. Animal print, blănuri, bijuterii aurii și unghii roșii

.

An nou, tendințe noi! Pasionații de fashion sunt pregătiți să lase în urmă estetica minimalistă și elegantă în favoarea celei de soție de mafiot, o explozie de haine cu animal print, piele și blană, ruj roșu și accesorii aurii.

Estetica de soție de mafiot s-a popularizat începând din octombrie anul trecut, când TikTokerița Sarah Arcuri, care s-a autointitulat „CEO-ul soției de mafiot”, a postat un videoclip despre elementele de bază ale acestui stil vestimentar.

Caracteristicile stilului de soție de mafiot

Pe scurt, stilul unei soții de mafiot include articole din piele, blănuri vintage, coafuri dezordonate, bijuterii aurii și genți de designer. Trendul a luat avânt în prima săptămână a anului 2024, când TikTokerița Mikayla Toninato a enumerat caracteristicile acestui stil. „Este o atitudine, o aură. Soția de mafiot nu stă la discuții”, spune Toninato.

Stilul unei soții de mafiot se diferențiază prin coafuri neglijente, smokey eyes și buze roșii ori maro, manichiură roșie, animal printuri, piele și blană, bijuterii supradimensionate, ochelari de soare și o atitudine de neclintit.

Noua tendință reunește mai multe micro-trenduri, imprimeurile leopard, blănurile artificiale, dressurile și colanții statement și bijuteriile aurii voluminoase. Devenim mai îndrăznețe, mai dezordonate și nu ne cerem scuze pentru ceea ce gândim, spunem sau facem!

Citește și: Rihanna, prima apariție la un show de modă după ce a născut. Ținuta spectaculoasă cu care a venit la Paris Fashion Week

Citește și: Împrospătează-ți stilul vestimentar cu aceste 8 combinații de culori! Galerie foto

Hailey Bieber și Dua Lipa deja au adoptat estetica

Hailey Bieber și Dua Lipa și-au pus deja amprenta personală asupra stilului maximalist. Luna aceasta, serialul „Sopranos”, care-l are pe mafiotul Tony Soprano drept protagonist, a aniversat 25 de ani de la lansare.

După cum am aflat chiar de la soția lui Tony Soprano, Carmela Soprano, hainele nu spun toată povestea. Secretul acestei tendințe constă în atitudine! Până acum, din România, Antonia și Victoria Raileanu par să fi adoptat estetica. Antonia în videoclipul piesei „Hasta Luego”, iar Victoria în filmul „Klaus și Barroso”.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton