Ce rochii de mireasă se poartă în 2024? Modelul pe care Cătălin Botezatu nu îl recomandă: „Mi se pare o prostie” / Video exclusiv

.

Cătălin Botezatu (56 de ani) a creat, de-a lungul carierei lui în industria modei, rochii de mireasă pentru o parte dintre vedetele din România. Printre acestea se numără Andreea Bănică și, cel mai recent, Andreea, soția lui Bursucu’. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Cătălin Botezatu a spus ce rochii de mireasă se poartă în 2024.

La Gala Performanței & Excelenței 2023, unde a primit premiul „Best Fashion Brand in Romania”, Cătălin Botezatu a spus ce recomandări are pentru miresele din 2024. Creatorul de modă a punctat și câteva lucruri de evitat.

Cătălin Botezatu a zis ce rochii de mireasă se poartă în 2024. „Foarte mulți își fac rochii colorate”

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de regretata Zina Dumitrescu. A debutat ca designer 12 ani mai târziu, în 1996, iar în prezent este unul dintre cei mai de succes creatori de modă din România. Într-un interviu pentru UNICA.ro, creatorul de modă a făcut o serie de recomandări femeilor care vor îmbrăca rochia de mireasă în 2024.

Anul acesta, Cătălin Botezatu a creat rochia de mireasă a soției lui Bursucu’, Andreea, după un model pe care aceasta îl avea salvat în telefon dinainte de a fi cerută în căsătorie. „Orice mireasă se visează într-un fel, orice femeie se visează într-un fel mireasă. Ele întotdeauna trebuie să aibă un touch, trebuie să le lași să aibă un touch”, ne-a explicat Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu a purtat o ținută de peste 250.000 de euro la un eveniment. „Valoarea acestor haine este perisabilă” / Exclusiv

Citește și: Ce afaceri are Cătălin Botezatu în afara modei: „Întotdeauna au mers bine, și în pandemie” / Video exclusiv

Cătălin Botezatu: „Să stai o noapte întreagă cu rochie cu crinolină mi se pare o prostie”

În continuarea interviului, designerul le-a recomandat viitoarelor mirese să evite rochiile incomode cu crinolină. „Eu, de exemplu, nu sunt adeptul rochiilor cu crinolină. Nu le-aș recomanda pentru că, în primul rând, rochiile cu crinolină sunt incomode. Doi, le pot purta, la fel și trenele, doar femeile foarte înalte. Dar să stai o noapte întreagă cu rochie cu crinolină mi se pare o prostie”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Cătălin Botezatu a încurajat femeile care se simt bine în corpul lor să poate creații sexy, care să le pună atuurile în valoare. „Pentru cine are corp frumos, rochiile apropiate de linia corpului, cu trene, cu voaluri foarte lungi, princiare. Cine își permite, repet, cu șlițuri adânci, chiar și cu decolteu. Acum nu mai contează, ne primește preotul și Dumnezeu oricum am fi”, ne-a mai spus.

Citește și: Cătălin Botezatu a mâncat mici în foiță de aur, în Cluj. Câți bani a scos din buzunare pentru răsfățul culinar

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu: „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

Cătălin Botezatu: „Dantela chantilly rămâne vedetă”

Nu în ultimul rând, designerul nu încurajează femeile să opteze pentru rochii de mireasă colorate. „Foarte multă lume lansează, și eu am făcut-o de-a lungul timpului, rochii colorate. Rochia albă. Foarte mulți își fac rochii colorate. Nu, aia nu mai e rochie de mireasă, e rochie de seară”, a explicat.

„Dantela chantilly rămâne vedetă sau, dacă doriți, la polul celălalt, rochiile foarte diafane, din mătase, din voaluri naturale”, a mai declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton